Cancan60 Doktorum bebeğimin biraz küçük olduğunu söyledi. Sizin Bebişleriniz kaç gr çok canım sıkıldı 😓
Ozican Cancan60 canım 26+2 de 1 kilo 54 gramdı.Senin bebeğin kaç kilo hepsi aynı olacak diye bir şey yok sıkma canını
Sahreyldrm Cancan60 26+3de 1051 gramdi kuzum ama hepsi bir olmuyor ki kaç gramdi belki de minyon olacaktır kuzu
Sevilay_dvc Cancan60 ya benim bebegim ultrasonda 1 hafta büyük çıkıyor. Cok normal biliyorum fakat kilosunu ben normal haftasina gore mi bakcam ultrason haftasina gore mi ?? Ozican
Cancan60 Bana da 800 gr dedi doktorum 26+1de. Bu ay çok kilo aldım ama ben almışım demek ki Bebişe gitmemiş hiç. 25+6 ile uyumlu oluyor dedi
Cananurunn Cancan60 ı canım benimde 26 haftalıkken 850 grmdı doktorum çok iyi dedi sadece lütfen balık ye dedi
Aminem2020 Cancan60 hic canını sıkma cnm çok az fark var diğerleriyle zaten nerdeyse haftasiylada uyumlu beslenmeme dikkat et öne bile geçersin insaAllah
MelisaEbru Benim 22 haftalıkken detalıda 600 gram cıktı şuan 23 haftalk ay sonu muayne o zaman ne kadar olur merak ediyorm
Cancan60 Cananurunn ya aslında doktorum çok önemli değil beslenmene dikkat et dedi. Dediğiniz gibi bol balık ye dedi bana da. Ama ben fazla pimpirikli biri oldum bu hamilelikle birlikte
Cancan60 Aminem2020 ya inşallah dediğiniz gibi olur çok sağolun. Zaten artık çok dikkat etmeye başladım yediklerime inşallah faydası olur
Cinarin_annesi14 Cancan60 teşekkür ederim sizinkininde cok güzel maşallah sağlıkla kucagımıza alalım inşallah 🙏😊
Iremgokce Cancan60 bu ay bebeğini besliycek tarz şeyler beslen toparla rcanım canını sıkma ceviz fındık fıstık kaşar muz gibi şeyler ya mümkün olduğunca hamur işi ve tatlıdan uzak dur çünkü bebekler onlardan hiç beslenmiyormuş