Seyma55 Kızlar 2 gündürr göğsümün alt kısmnda acima var nefes alıp verirken,gülerken acıyo.O tarafa yani sağa yatamıyorum hiç. O kadar acıyor ki .Cevremdkiler bebk büyüyor baskı yapar diyor bu arada 30+3 haftalk hamileyim .Bu durumu yaşayan var mı ? Doktora gitmeli miyim
Nur___ Seyma55 benim iki aydır o şekilde ağrı oluyor, bebek büyüdü artık haliyle normaldir özellikle akşamları daha çok, 30+4 bende, kontrolünde sor yine de, bana normal demişti
GulsahMulayimDastepe Seyma55 normal sanırım ama ileri derece boyutta bir ağrı olursa yine de gitmeyi ihmal etme. Benim de ta iki göğüs aram çıkacak gibi sanki bir dayıyor ayağını, dürte dürte pozisyon değiştirttiriyorum çok ağrı yaptığı zaman.
Fatiheren_61 Seyma55 ben de aynı durumdan muzdariptm şükür 34 olcaz ara ara oluyorum ama eskisi kadar değil .sadece sağ tarafımda oluyordu tek yaptığım yatmaktı ya da omuzlardan sırtımı geri doğru itmek
Seyma123 Seyma55 canım aynı şey için ben gittim sol gögüs altımda ağrı oldu ve özellikle geceleri beni uyutmadı ayrıca sıvı da gelmişti ultrason çekildi ve süt kanallarından dolayı fizyolojik bir ağrıymış şuan yok bir müddet sonra geçiyor inşAllah senin ağrın da geçer
Sueda Yani tam olarak sizdeki ağrının sebebini bilemem ama benimde o haftalarda ağrılarım başlamıştı bebişin eli kolu bi yerleri kaburgalarımdan göğüs altıma batıyor gibiydi nefes bile alamıyordum sütyenden kaynaklı hep sanıyordum çıkarıyordum biraz daha hafifliyor ağrısı ama geçmiyo şimdi 34+0 ım o ağrılar ara ara hala devam ediyo
Emineemre Ben şuan 16 haftalık hamileyim ve aynı ağrıdan doktordayım doktor reflü teşhisi koydu canım