Tulaysezer merhaba canim
Bir panik atak hastasi olarak yaziyorum burdan sana
Çok hassas bi kadinim.birseye kuserken uzulerken saatlerle aglamam var
Hatta en az 6 saat dayanmadan aglamisim kendime gelemiyorum cok agliyorum sakinlesemiyorum.izn verirsen gunlerle deli gibi aglayan bi insanim o kadar yani
Herseye titiz bi insanim.cok dusunen biriyim.surekli aklimda.hersyden bi soz cikariyorum.yalniz kendime aid.ilacsiz gecirdim.
Normal dogum dusunuyordum bwn.60la hamile kaldim 25 kilo aldim.cok kafaya takiyordum.cok ay şoyle boyle deyip durardim.zorunlu sezeryana karar verdi doktor.amaleyata girmezden once varis coraplarina bile panik atdim.sonra igne vuruldu onada bi soz tapdim.hele nst😑😑😑😑kendimden nefret etdim.ameliyat odasina gelince.ataklik tutdu beni.anastezi uzmani belimden igneyi vuramaz oldu.15 defa deşdi beni.kani gorunce tansiyounum kalkdi ah ah korkdum.ben gidiyorum dedim😄😄😄zar zor uyusturdular.doktor karnima baslayinca.sanki aciyi hiss edixem gibiydim.doktoruma sen napiyorsun dedim agladim
Ben hiss ediyor7m dedim.gulerek bana aciyi hiss etmiyicen panik olmaya kiz!dedi.midem bulandi o esnada.brnim midem bulaniyor dedim kus deiler kusmadim
Cekistirmeleri h8ss.ediyorum ben bu ne ya dedim.uyu dediler o zaman.yok ben bebeyime bakicam dedim durdum😂sonunda gordum.ve uykuya dalmisim.cikimca titreme tytdu beni
Bu defa buna panik atdim.yanima her gelen hemsireye bir panik atiyordumm.ayilinca "bebeyim nasilmis?iyikide beni öldürmemissiniz sizi beceriksizler " demisim😂😂😂😂😂doktor aileeme kiziniz masallah cok nazli ve panik atak birisiymis denis.iyikide normal olmamis bu kiz.yoksa hastane çokerdi😂zar zor dondere bildik uyusturma zamani.annem aglamis.anneme korkma beceriksiz dedi herkese😄😄simdi iyi demis.sabahi yanima geldi doktor.bana guzelim nasilsin dedi.bense iyiyim doktor ama...."Amasi mamasi yok
Kiz yeter artik ataklik ediyorsun diye 😣
Boylece herkesi azarlamisdim hastanede