sevginanc Kızlar çok şükür oğluşumu normal doğumla kucağıma aldım.Gece 23.00 da doğumhaneye girdim 00.15 te doğumum oldu.İkinci normal doğumumdu.İlk fırsatta doğum hikayemi yazacağım 😊
budi2205 sevginanc hayırlısı olsun, canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eti❤️ İnşallah bizede nasip olur ❤️
budi2205 sevginanc hayırlısı olsun, canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eti❤️ İnşallah bizede nasip olur ❤️
Zeynepburak sevginanc rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım darısı bana olsun artık son 20 günüm 🤗
Badevehande İlkine kıyasla ikinci daha mı kolay oldu? genelde öyle olur diyorlar 😊gözün aydın canım🤩🤩❤️
sevginanc Badevehande Anneyimki Evet ilkine göre çok çok kolay oldu.İlk doğumum 8 saat sürmüştü ikinci 1 saat 15 dk.İlkinde 2 saat falan şiddetli sancı çekmiştim ikincide sadece yarım saat.Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Anneyimki sevginanc çok güzell bi habr. Brnde ikinciyi bekliorum nssipse merak ediodum nasıl olucak die. İnşallah kolay geçer. Gerçi ilkide çok zorlamamıştı ama yinede 4 5 saat çekmiştim.