SedanurYaprak Hanımlar 15+6 haftalık hamileyim şu iki gündür gibek deliğim çekiliyomuş hissi geliyo bu ne oluyo yaşayan var mı
Burcukkk SedanurYaprak o zamanlar bende de olmuştu canım yapabileceğin bişey yok kendini zorlayacak bi iş yaparsan daha çok ağrıyor bilgin olsun
07052019 SedanurYaprak rahim genişlediği için ağrı yapıyormuş doktoruma sormuştum ben de. Sanki yırtılıvercekmiş gibiydi, hareket etmeye korkuyordum. 2 hafta falan devam etti sonra geçti..
oknshr SedanurYaprak SedanurYaprak aynı ağrı bendede oluyo ve genital bölgemde de o şekilde çekilme acısı oluyo sizde de oluyor mu ?
SedanurYaprak Burcukkk aksıne hıc ıs yapmıyorum sadece yemek yapıyorum boyle bebek sankı gobek bagını tutuyo da cekıyomus gıbı cok tuhaf bısey
Burcukkk SedanurYaprak sanırım insanın göbeği o haftalarda ordan genişliyor benim göbeğimin ağrısından yolda yürüyemiyorum şuan 37. Hafta dayım şükür artık yok
Serpil02 Burciny merhaba bende 18 haftalık gebeyım benımde göbek böbreklerimin oldugu yerde derım cekılıyor aynı anda belım agrıyor ve sanki cok yemişimde patlayackmıs gibi hıssedıyorum kasılmamı acaba bu dr. Ne demişti sizimdemi böyle oluyordu
Asli66_ Kizlar bendede tam ayni sorun var Ama sebebi korkulcak Bisey degilmis bebegimiz artik arada bir kordona dokundugu icin cekilme hissi oluyormus...
Tubina oknshr bendede aynı şekilde oluyor, doktorlara ne sorsak normal diyorlar ama sebebini söylemiyorlar..
Serpil02 oknshr merhaba ben 18 haftalık gebeyım benımde bobreklerımınden derim cekıliyor belimde acı var aynı zamnda bırde sankı cok yedımde patlıycam gibi hıssedıyorum kasılam değildir deni bu dr. Nr demişti acaba
oknshr Tubina rahim ve genital bölge büyüdüğü ve genişlediği için oluyormuş bu ağrı özellikle ilk gebelikte daha fazla hissedilirmiş
Kmrn Şu doktorları anlamıyorum. Bi tutturmuşlar 20. Haftadan önce hissetmezsiniz diye onlar bağırsak hareketleri diye. Biz zaten çocuk içeride savaş çıkarıyor demiyoruz hem benim daha önce bağırsağım hiç kalp gibi atmadı mesela demekki küçük de olsa bazen hareketlerini hissedebiliyoruz. Ben 11+5 ten beri hissediyorum bazen iki üç gün hissetmediğimde oluyor küçük olduğu için ama arada da olsa bazı hareketlerini hissediyorum. Doktorlar bazen çok anlayışsız davranıyor hevesimiz kursağımızda kalıyor ne var evet bebeğin hareketleri olabilir deseler yani
oknshr Kmrn ben yeni hissetmeye başladım ama annemler senin ki yavaş çıktı biz çok daha erken hissetmiştik diyolar ben hissettiğimin bebeğim olduğundan eminim doktorları anlamak ne mümkün insan kendini dinlemeli bazen anneyiz biz 😊
SedanurYaprak Kmrn yok ınsanın hevesını kırcaklar ya ıste bende balık gıbı ıcımde bıseyın kaydıgını hıssedıyorum ıkı gundur ama doktoruma soylemıcem cunku hevesımı kırcak
SedanurYaprak oknshr aynen oyle bı tutturmuslar hıssetmenız mumkun degıl dıye halbukı hıssedıyorum bende balık gıbı ıcımde bıseyın kaydıgını
Hzr_7714 resimag.com/i/9cd462c10f8 uygulamada böyle bir bilgi var ama ne kadar doğru bilemiyorum paylaşmak istedim sizinle
oknshr SedanurYaprak ben 18 haftalık hamileyim 15 gün sonra daha net hissedersin dedi doktorum şuan hissettiğimde kelebek uçuyo gibi değişik bi his işte 😁