Colak Merhaba güzel hanımlar ; Gebeliğimin başından beri takip ediyorum kimi zaman çok faydalı oldu bana burası sohbet imkanı buldum tanımadığım insanlar.Saatler sonra İnşallah yavrumuzu kucağımıza alıcaz bizimkisi meşakkatli bir yolculuktu 2 aşılıma ve 1 başarısız tüp bebek sonrası kendiliğinden gelen mucizemiz hiç beklenmedik zamanda ve artık bütün umutlarımızı kaybetmişken.Allah'ıma çok şükür bu güzel duyguyu bize yaşattı ve harika sorunsuz bir gebeliğim oldu.Uzun lafın kısası bizim 3 yıldır hasretle ve yorgunlukla beklediğimiz prensesimiz saatler sonra bizimle olucak .Dualarda buluşalım Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın hamile olan arkadaşlarımda hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...Allah' a çok şükür.Hoşça kalın Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
Aleyyynavefa Colak Allah kolay dogumlar nasip etsin canim benim Sag saglim kavusasin yavruna , en agrisiz acisiz sekilde kurtulasin insAllah ... darisi da bizim basimiza olsun 😍😍😍
LeylaCan Colak Allah yardımcınız olsun bize de dua edin olur mu sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım miniklerimizi. 🤲🏼
duyguyilmaz Ayy ne mutlu size gozunuz aydin. Saglikli dogumlar diliyorum. Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah😍