Hilal53 sen daha küçük dünyaya getirmişsin İnan bana 1 haftanın 1 günün öyle önemi var ki anlatamam Allahım sana bağışlasın çok güçlü oluyorlar onu orda bırakmak sütünün gelmesi bebeğinin olmaması çok yorucu bir süreç çeken bilir seni çok iyi anlıyorum onu 28 gün ondan ayrı kaldım öyle dikkat ettim ki enfeksiyon kapma durumu ilk etapta fazla oluyo onu korumalısın herkesten herşeyden bu süre zarfında sana sanki bi senin çoçuğun var diyecekler babaannesi anneannesi benden mi esirgiyorsun diyecek hatta Kocan sen benden benim çocuğumu esirgeyemezsin diyecek kimse senin be durumda olduğunu sütün kesilmesin diye bebeğim hisseder diye ağlayamadını bile bilmez onu orda öylece kabloların içinde senşn gözlerinin gördüğünü daha dün içindeyken sanki koruyamamış gibi kendini hep suçladığını kimse anlamaz seni seninle aynı duyguları yaşamayan hiçbir insan hiçbir anne anlayamaz çok güçlü olmalısın olmalısın ki bebeğinde senden güç bulsun benim kızım ilk başta tıkanır diye onu oturur şekilde ilk bir ay göğsümde uyuttum emek emek kimseye elletmedim küçük Çünki benden daha iyi kimse bakamazdı ona yavaş yavaş toparladı kendini esirgemedim yedi içti zamanla düzeldi muayeneleri rop bel birçok şey geride kaldı öyle zorlu ki küvoz sonrası da önemli bakımı doktoru vs şimdi 8 ama düzeltilmiş 6 aylık çok diri bir kız otuuyo maşallah adımlıyo baba diyo hemen hemen açığı kapattık çizelgeye göre Yaşıtlarını yakalamasına boy için 3 cm kilo için 1 kilo kaldı yani tahminimizden daha dirayetliler sana çok iş düşüyor çevre herşey çok zor sadece ona odaklan dilerim ki biran evvel kavuşursun o minik ellere