Cigdem07 Fatmanur_yakup17 Dr. Banu çiftçinin bunun için videosu var izle istersen canım ☺️ Güzel bilgileri var.
Zuzum_20 Nasıl rahat ediyorsan öyle yatman gerekiyor zaten bebegin seni yönlendiriyor ben 21+3 haftalıgım ve 18 den sonra basladı yüz üstü yatmak imksansız sırt üstü kısa süre iyi ama bacagının arasına sürekli yastık koy beline çok daha rahat oluyo zaten bunu yazarken bile içimde kızım kıpır kıpır uyuyamıyorsun oynarken zaman gectikçe haraketleri güçlenince hiç yatamayız sanırım allah hepimize kolaylık versin 😍
Ozican Fatmanur_yakup17 27.haftadayım uyandığımda kendimi değişik şekillerde uyurken buluyorum 😁 ama genelde soluma yatıyorum.
Nesexx Fatmanur_yakup17 hayırrr öyle değil karnının altına koyman gerekir bebek çok yana düşüp rahatsız etmesin diye
Sinemokcu Fatmanur_yakup17 dr. Banu çiftçinin bi videosu var onu izle anlatiyo zaten en güzel şekilde 😍
Fatmanur_yakup17 Mervee58 aynen eşimde bebeğe bişey olur diye yatmana dikkat et diyor o yüzden uyuyamıyorum bile
nilly Fatmanur_yakup17 bu zamana kadar farketmez de bundan sonra yüz üstü yatma canım hatta yakında sırt üstü de yatamayacaksın. Kendini yan yatmaya alıştır. Bacak arana yastık koyarsan biraz daha rahat edersin