Necla-kaya Kızlar ilişki önerdiği için doktor ilişkide bulurken birden su gibi bişey etti doktora gittim ve test istedi baya pahalı olduğu için yaptırmadım agrı sancı hiç bişeyim yok bebek harekette ediyor durum başına gelen yada bilgisi olan varsa lütfen bilgi versin
Gulsevm Necla-kaya ben erken doğum riskiyle gitmiştim hastaneye sancim vardi akintim da vardi ama su mu akıntı oldunu tam çözememiştim o testi yaptılar 80 tl gibi bir ücreti vardi yanlış hatırlamıyorsam 20 dakika icinde çıktı sonucu suyumun geldiği tespit edilmişti ben ilk yaptırmak istememiştim ama hamilelik testi gibi sıvı alınıyor ve pozitif negatif olarak gösteriyor
Sidelyam Necla-kaya al yaptır 110 TL ben iki kere yaptırdım bebeğinden değerli değil o para inanki sonra pişman olma keşke yaptırsaydım DİE eğer suyunsa ona göre tedavi uygulanır
35ebruada Necla-kaya bende geçen günlerde çok sık sık gelen sıvı aceba idrar mı su mu diye gittim erken Doğum riskim var suyu az bende suyudur diye düşündüm o testi yaptılar 150 tl almıştım evet pahalı ama gerekli eğer pozitif çıkarsa hemen yatış yapmaları gerekiyor çünkü
Kmrn Gulsevm ben 14+2 yim ce bazen iç çamaşırım dediğiniz gibi su oluyor biraz acaba benimde mi suyum geliyor korktum şimdi kontrolümede daha çok var 😣
Mavilianne Necla-kaya Ultrasonda suyun belli olur ki 😏 Neden test istediler benim bildiğim belli oluyor tabi doktor iyi bilirde. Ya bir de bende son haftadayım normal olacak nasipse doktor ilişkiyi çok önermiyoruz dedi aksine ilişki vermesi gerekmiyor mu ?
Duuyguum Mavilianne kesin sonuç vermiyor maalesef bu sebepten bebeğini kaybeden çok kişi var allah korusun
Busra1228 Mavilianne canm her doktor farklli uyguluyo bunlar ayni tıbbı okumuyomu bilmiyorum ama benim doktorum daha ilk muaynemde ilk 3 ay son 2 ay yasak demisti halada ona gore her ay hatirlatir ama baska bi arkadasimin doktoru hamileligin her evresindr ozellikle son ayda iliski onerdi. Bi badka arkadaşimin doktoru yine her donemde ama sadece 2 haftada bir izin verdi 😂🙈 komik ama teslimiz uymak zorundayiz
Fatmaaldmr Necla-kaya benim başıma geldi 3 gün ağrım olmadı sonradan bel ve bacak ağrılarım başladı doktora gittiğim de geç kalmıştım be normal Doğum yaptım 4 aylıkken malesef
Mavilianne Merve526 Ama enfeksiyon riskim yok 🤷🏻♀️ yani korunuyoruz hatta normalde son hafta da korunma olmadan ilişki veriyorlar yani meni rahim ağzını yumuşattığı için
Merve526 Mavilianne enfeksiyon riski olmasına gerek yok ki doktor kendi diyor ne olur ne olmaz diye tabi siz bilirsiniz
Biyolog Necla-kaya canim eczanede bir ped gibi birşey satılıyormuş buradaki kızlardan okumuştum. Onda renk değişimi oluyosa suyun , olmuyosa akıntı gibi bisey deniliyordu bir araştır netten .yarim yamalak oldu k.bkma
Farah34 Necla-kaya bende merak ediyorum benimde son haftalarım ilişki düşünüyorum acaba girdiğim de hemen etki eder mi bilenler cevap verirse sevinirim
Duuyguum Mavilianne ultrasonlar doğruyu göstermiyor hep o yüzden bebek kilolarında boylarında yada haftalarında oynamalar oluyor rahim ağzı ölçümlerinde hepsinde yanılma olabiliyor o yüzden riske atmak istemiyor dr lar bende aminesure testi yaptırdım baya sulu akıntım oluyordu biraz pahalı ama kesin sonuç veriyor bende sordum bunu dedim ultasondan belli olmuyor mu diye bi kaç hastamın bebeğini bu yüzden kaybettik o yüzden riske atamam demişti