Selindereli MrTGcE devlete gittim test yaptırmak için bi dövmediği kaldı imkanın varsa özel derim çok memnunum
GizemDoan MrTGcE kadın doğuma töre beye gidiyorum memnunum çevremde bir çok kişi orda doğum yapmış güzel şeyler duydum hep ayrıca odları 2 kişilik isteğe bağlı özel odalarda varmış bir sorun çıkmazsa inşallah orda yapcam doğumu 😊
Selindereli MrTGcE kimine göre devlet iyidir tabiki benim ilk gebeliğim yeterince korkuyorum devlet doktorları sağolsun rahatlatmak yerine korkutuyorlar kendini nasıl nerde rahat hissedeceksen orda yap tabi ben Urla’ya gittim pişman oldum
Selindereli MrTGcE bende şirinyerde eski tansaşın yanında Vakıfbank’ın üstünde özel muayenehaneye gidiyorum ahmet seçkin önoğlu Doğumda çınarlıda olacak nekadarlık hamilesin benim 34.hafta
MrTGcE Benimde ilk gebeligim şuan memnunum ama dedigin gibi nerde rahat hissedecekse insan oraya gitmeli tabi ne bileyim bana devlet daha iyi geliyo.
MrTGcE Selindereli 17. Haftamdayım bende şinasi kılıç"a gidiyorum bende herkez onu tavsiye etti çok iyi bi dr dediler gerçektende öyle ilgileniyo güzel tabi 1 sefer gittim ama 15şinde bi daha gidicem kontrolüm var.
MrTGcE GizemDoan evet evet buca kadın dogum için güzel diyolar bende orda yapıcam dogumu allahım nasip ederse 🙏
GizemDoan MrTGcE inşallah canım benim 1 ay önce tansiyon yüksek çıkıyor diye Burda olmaz Doğum demişti cuma gittim ilaçla tansiyon normal ben burda Doğum yapmak istiyorum tepecik falan demeyin bana ne olur dedim böyle normal giderse tansiyonun burda huzurlu hissediyosun madem yaparız doğumunu dedi umarım Doğum anında yükselmez yaparım orda 🙏🏻
ArzuCilasun Ben şu an 3 doktor arasında kararsızım. Urla devlet hastanesinden kemal demiriz, ata sağlıktan alev timur ve alsancakta burak ağca. Bu 3 doktoru deneyen var mı? Ya da medicalpark’ta doğum öneren var mı?