SDuygu Bserappp bende şuan na kadar hcbrsey denilmedi ikili ve üçlü testlerde temz çıktı 23 +5gunlukken ense kalınlığm 5.5 denildi snra Mersin üniversitesi sevk etti beni doktorum orda da 5.2 ölçtü
Bserappp SDuygu ikili tarama da söylemişler di bana ense kalınlığını 11+3 haftalıktık o zaman. Bu kadar büyükken ölçülmedi önemli olan 10 -12 haftasındaki ölçümü ama o zaman sıkıntı çıkmış mıydı
SDuygu Bserappp hayır bişey denilmedi çok endiseliyim korkuyorum doktor çok morelimi bozdu kesin bse söylemedi ama ynede korkuyorum
Bserappp SDuygu endişelenme dua et güzel düşün bişey yoktur korkutuyorlar doktorların tek bildiği o ama sonra hiç bişey olmuyor ve sen bu gümlerinin zehir olduğuyla kalıyorsun
SDuygu Bserappp düşünmekten kendimi alamıyorum hergece dua ediyorum sağ salim kucağıma alayım bebeğimi
Bserappp SDuygu hiç bir fikrim Yok değişip değişmediği konusunda sadece yanlış ölçüm yapıldıysa belki
Agapizoi Ya benim arkadasina cocugu aliriz istersen falan denmisti risk o kadar yuksek cikti kiz hastada olsa benim dedi cocuk normal dogdu ve boyle bi suru hikaye duydum hic sikma canini dua et akil sagligi beden sagligi icin ❤️