26mrv Kızlar göbek deliğinin tam altında karın bölgesi ve kasıkların oralarda hafif ağrı ve baskı hissediyorum sanki sizlerdede varmı aynı durum ?
zuzu9288 26mrv bende 18. Haftadayım ama henüz birşey hissetmiyorum sadece yemekten sonra yan yatınca göbek deliğimin altında sanki bişey varmış gibi hissediyorum😂psikolojik de olabilir tabi. Ama hiç hareket hissetmiyorum
Ilknur_emin zuzu9288 evet canım benimde pit pit birşey atıyor sanki ama hareketlerini ya hissetmiyoruz yada ayırt edemiyoruz
Ilknur_emin 26mrv biliyorum canım bende yaşıyorum hatta arada vajinada batma bilr oluyor doktorum rahîm büyüdüğü için demişti kimi insan bel kasik karın ağrısı çekiyor herkesin belirtileri değişik Ama normalmiş canm
Mmiinniikk1601 26mrv Aynı Ağrı ve baskıyı ben de yaşıyorum ve yürümekten çekindim bi şey olacak diye neden acaba bilen varsa aydınlatabilir mi bizi 🤔
H_minsna 17de banada olmuştu canım ve böyle uyutmucak şekilde ağrımıştı 1 gun boyunca sonra geçti şimdi ara sıra baskı hissediyorum oda herhalde bebeğin hareketlerinden dolayı bilemiyorum hala daha tam çözemedim 😊
H_minsna Mmiinniikk1601 Bebeğimiz artık büyüyor daha önceden minicik oldugu için anlamıyordul artık kendini belli ettiriyor ben ona yoruyorum 😊
Su16 Valla doktorun dedigi rahim buyuyo ve organlar baskiya maruz kaliyor sikisiyor haliyle gaz olusuyor buyudukce yukari dogru doguma yakin asagi dogru surekli bi yerlerinde hafif agrilar dogaldir gobekte gerginlesiyor bi gun boyunca gobek agrisi cektim sanki icerden bicak saplaniyor gibi elbise degdikce canim cok yaniyidu jel verdi o gun kullandim gecti