Cnmkzm Yarın sabah sevgi hastanesine çıkacağım tavsiye ettiğiniz memnun kaldığınız tecrübeli doktoru olanlar ?
Mervednr Cnmkzm ben doğumu orda yapıcam ama doktorum oranın doktoru değil Ertan adalı giricek doğuma. Başından beri ertan beye gidiyorum çok memnunum. Mükemmel birisi
espalp Cnmkzm eskiden Ali bey vardı mükemmel bi doktordu ama Almanya’ya taşındı 😔 Nurettin bey için de iyi diyorlar 🙏🏻
Elfida10 Bende Burda kalayım çünkü sevgi hastanesinde işe yarayacak bi doktor olduğunu duymadım maalesef
Mervednr Cnmkzm evet canım devlet su işlerinin karşısında muayenesi var. 200 kira ücreti ama ne zorluklar yaşadık hepsini ertan beyle atlattık öok şükür.
Elfida10 Cnmkzm evet birleştirmişlerdi klinikleri Ertan beyi bilemem ama Alaaddin bey 3.aydan sonra maalesef almıyorlar
Pkacuuu Nurettin serinkan var ben ona gidiyordum cinsiyet öğrenene kadar devam ettim şehir değişikliği için mecbur doktorumda değişti ama doğumları nasıl oluyor bilmiyorum
Elifcilerdogan Sevgi hastanesinde Nurettin beye iyi diyorlar canım. Genel olarak Balıkesir de ise Alaatin bey ve ertan bey iyi. Evet alaattin kaçar ve ertan adalı birlikte aynı klinikteler. Ben alaatin beye gidiyorum ve memnunum Klinikte cihazlar falan cok güzel doktorlarda iyi Alaatin bey bir ay 120 tl alıyor bir ay almıyor Ertan bey ise 200 tl