Annikko Hasretmit abooo daha coook var bırde en zor zamanlarınız yaz aylarına denk gelıyor allah yardımcınız olsunn
aysenturna Hasretmit hap olarak ne içiyorsunuz peki. Bende 19 subatta gitmistim 18 mm idi cmt kontrolum var sabirsizlikla bekliyorum 🤰😊
Hasretmit Anneler hissedermiş bebeğinin cinsiyetini tahmin eden var mı şahsen Bn tahmin edemiyorum sürekli değişiyor 🙈🤰😍
HlyaZengin Hasretmit ben daha hamile olduğumu bilmeden rüyasını gördüm oğlum oluyordu ve öyle hissediyorum 8 yaşında bi oğlum var 🤗 Rabbim verdiya sağlıklı hayırlı evlat olsunlar hiç önemli değil 😍
Hasretmit HlyaZengin bnm ilk hamileliğim tabiki de öncelik bizim için sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması sonuçta canımdan bi parça 😇❤💕
HlyaZengin Hasretmit Sende bambsşka bir heyecan var tahmin etmesi çok kolay ☺ Bu sene kız senesiymiş yinede bilemiyorum yani 💕
Hasretmit HlyaZengin bilmem 🤷♀️ artık bekliyoruz cinsiyeti. Erkek erken gösterirmiş ne kadar doğru acaba
HlyaZengin Hasretmit kesinlikle bende öyle biliyorum 🤗 oğlumda 12 haftamın başında cinsiyetini öğrendim 🤗💕
aysenturna Hasretmit ben yalniz folik asit icmiyorum efa mom verdi doktorum vitaminli diye birde corasprin iciyorum. Kesenin sekli nasildi yuvarlak mi fasulye gibi mi😊 ben erkek hissediyorum 👩👦