nahirci6041 23 haftalık hamileyim 2 gündür bebeğin hareketlerini vajınamda hissediyorum bu normal mı kızlar ya kafam karıştı ilk hamileliğim korkuyorum da??? :(
Ayse_Gul nahirci6041 29. Haftamdayım bendede hala aynı canım ayakları aşağıda ters duruyor olabilir benimki öyle
Mrv_ycgl nahirci6041 ayy bende de aynı şey var canım doktoruna sorunca yazar misin ne dediğini benim 2 hafta sonra daha kontrolum merak ediyorum niye öyle oluyo
Minikvemother nahirci6041 bende 23 haftalığım ve bende aşağıda hissediyorum 2 gündür sanırım normal☺️
nahirci6041 Ayse_Gul makat duruşu demişti detaylıda dokto ama 2 gündür vajınadan vuruyor tekmeleri büyük ihtimal sizin dediğiniz gibi
Ayse_Gul nahirci6041 aynen canım makat duruş oluyor ama sorun değilmiş daha zamanı olduğu için döner dedi doktor
Ayse_Gul Mrv_ycgl Doğum pozisyonunda olmadığı için büyük ihtimalle senin bebişte makat duruş ayakları aşağıda olduğu için öyle hissediyorsun canım
nahirci6041 Mrv_ycgl canım bir sıkıntı yok dedı doktor bebek makat duruşunda o yüzden öyle hissedıon tekmelerını dedı ayakları vajinanın ordaymış bugün gördüm içim rahat etti
Serife07 Kizlar 1.5 sene oldum doğum yaptım oğlum 6. Ayda dönmüştü baş asagi o kadsr cok baski hissediyordum ki sanki çıkacak gibi oluyordu oğlum hic dönmedi yukari hep doğum pozisyonu almış şekildeydi dikkat edin canlarım ayaklarınızı kanepeye dikin yatin basiniz asagi da olsun inşallah benim yasadigim sıkıntıları yasamazsiniz 6 aylikken 1 cm acilma bile yapmıştı cok zor tuttuk 36.haftaya kadar kac kere doğmaya kalkti yaramaz oglum en som 33 haftalıkken 3 cm açılmam vardi 36. Haftada 5 cm le acil sezeryana alindim sizi asla korkutmak istemem basimdan geçenleri yazdim cok sukur oglumu.sag salim kucağıma aldim sizde alırsınız merak etmeyin sdece bi sure dinlenin kendinizi yormayin
Gmzli21 nahirci6041 bende 23 haftaligim bende özellikle wc ye otururken asiri baski hissediyorum korkuyorum cok rahatsizlik veriyor erken mi dogacak acaba normal mi diye hep düsünmeden edemiyorum.