Ozlemmmmm Kizlar doktordan geldim simdi kiz gibi gorunuyor dedi tekrar geldiginde yine bakariz dedi ama degisir mi bilemedim😊 aslinda ilk cocuk ikiside kiymetli bizim icin ama cok karmasik duygular icindeyim 😍
Ozgesah355 Ozlemmmmm ben öğrensem bile detaylı ultrason dan önce alışveriş düşünmüyorum canım çünkü burda değişen çok insan okudum maalesef😋😍
Ozgeliz Ozlemmmmm bana 13. Haftanda erkek dediler ve değişmedi. Büyük ihtimalle değişmez hayırlı olsun kızınız🙂
Zeze03 Ozlemmmmm kesin belli olur tabi yavrucuk dönüverirse istenilen pozisyona 😁 bnm 14 de kesin denildi 10. Haftamda erkek demişti ilk şimdi 23 erkek 😁
Hatce06 Ozlemmmmm canım ben 13.haftada gittim kız gbi dedi haftaya tekrar gel dedi haftaya gittiğimde erkek dedi 16.haftada tekrar gittim erkek dedi pipisini bile gösterdi 😂
Ozlemmmmm Ozgesah355 evet bende cok duyuyorum ozellikle kiz diyip sonradan erkek oluyor o yuzden😂 neyse bu da ayri bi heyecan iyi tarafindan bakmak lazim😍
umranzdemir Ben 13 haftalık ken özel.hastane kiza benziyor dedi 14+3 te devlet hastanesi erkek dedi Bide doktor tahminlerinde yanilmadigini söyledi. Sağlıkla gelsin tek dileğimiz ama gönlümde geçen hep kız 😉
FilizAltiparmak umranzdemir benimde ozeldi ama ultrason eskiydi 12haftalik Ken erkege benziyo dedi ikikere 14haftalikda kiz dedi baska ozel hastaneeye gittim kesin kiz dedi hayirlisi olsun
Ozlemmmmm FilizAltiparmak erkek dedikten sonrada degisebiliyor yani 😕 amin insallah hepimizinki hayirli olsun
FilizAltiparmak Ozlemmmmm evet biz bile gorduk ufak bir erkek organı🙈 kız deyince sok olduk gordugumuz neydi Diye😄
Ozlemmmmm FilizAltiparmak inanmiyorummmm😂😂😂😂 simdiki cocuklar dogmadan anne babalarini parmaginda oynatiyor valla
FilizAltiparmak Ozlemmmmm son numarasaini oynuyo bizimle😭😇iki kizim var son uc olsun dedik simdiden son dedirttirdi😀
Hatce06 Serpillll biz gene iyiyiz az önce okudum 23 haftalık hamıle uzman doktora gitmiş erkek demiş,detaylı ultrasonda erkek demısler pipisini bile göstermısler en son bugun gıtmıs %100 kız demısler 😳🤔 Benimde kafam cok karıştı