Demetyg Ask_H ay nasıl dayanıyosun ben 1 tane içtim 1 saattir yataktan çıkarmıyorum allah yardımcın olsun 🤲
Demetyg Duygu_lu ay bilmiyorum 1 tane içtim işte valla sandım bayılcam allah yardımcımız olsun 🤲 benim kanamam falan tiyok sadece önceden düşük yaptığım için önlem amaçlı verdi galiba
Kubra9595 Demetyg aynen canim o hapin yan etkisi uyku hali ve bas dönmesi vajinal yoldan fitil olarak kullana bilirsin
Kubra9595 Demetyg tabi icin rahat etcekse sor bendede oldu doktor bana fitil olarakda kullana bilirsin demis ama ben telasdan duymamisim 😂
Demetyg Kubra9595 doğrudur valla bugün bende çoğu şeyi anlamamışım 😂 eşime soruyorum neler dedi diye sende ordaydın anlamadın mı diyo 😂
mavera Demetyg beni de sersemletiyo ama gece yatmadan alıyorum çünkü acayip uyku yapıyor yine de vajinal yoldan almak istemiyorum 🤷♀️
Ancelina Demetyg aylardır her kullandığımda aynıyım :) ağızdan alınca böyle ama vajinal alırsan hiç yan etki yok.
Mebos Demetyg ağızdan içiyorsan canım yapar normalde oluyor öyle etki doktoruna danış olmazsa alttan fitil olarak kullan
Seyma_1907 Demetyg ağızdan alınınca felaket baş dönmesi yapıyor. Vajinal yoldan al ve aldıktan sonra 15 dakika hareket halinde ol. Çünkü hareket etmeyince vajinadan kabukları ve sıvısı geliyor canım 😘
Ysmn_61 Demetyg çünkü uyku veriyo bende de başta sersemlik yaptı çok ilk zamanlar kullanıyodum yan etkisinde varmış ondan akşam yatmadan almayı tercih ettiriyorlar
kitapkurdu Ben de düşük yaptım 5. Haftadayım doktorum verdi vajinal mı kullanayım dedim yok dokusunu bozmak iyi olmaz şimdi ağızdan al yatmadan önce dedi. Siz de yatmadan önce için hiçbirşey hissedilmiyor