nalan28_ Merhaba 17 haftalık gebeyim. Doğal yolla hamile kaldım ama 1 sene uğraştım hemen olmadı çok istedim rabbim şükürler olsun nasip etti. Hamileliğimi öğrendiğim hafta kanamam oldu öyle başladı zaten her şey kanamalarım bitmek bilmedi taa ki 13. Haftamda rahim ağzımda 22 mm açıklık olduğunu öğrenene kadar o vakit acil serklaja alındım. Serklajdan sonraki 15 gün aralıksız kanamam devam etti kontrole gittiğimde doktorum dikişlerimin iyi olduğunu acaba suyun mu geliyor zaten suyun da azalmış dedi yolladı. Bugün tekrar kontrole gittiğimde suyumun yarı yarıya azaldığını öğrendim. Kanamam çok şükür dindi son 1 haftadır yok lakin kaybettiğim yoğun kan suyumun gelmesine neden olmuş. Şu an ki suyu haftasına yeter ama bebek büyüdükçe yetmez suyunun artması lazım dedi. Rahimde bir kaçak varsa su gelse bile yine akar kaçağın kapanması lazım dedi. Ama bunun bir ilacı yokmuş. Napcağımı şaşırdım. Doktordan geldiğimden beri çok çok üzgünüm ağlamaktan gözlerim şişti. İlk günden beri hamileliğimden bir zevk alamadım hep sorun sıkıntıyla uğraştım. Bu da benim sınavım galiba. Yine de Allah’a bin kere hamd u şükürler olsun. Sizlerden bol dua istiyorum. Belki rabbim yine çıkış kapısı aralar bize. Uzun oldu hakkınızı helal edin. 😢😭😭😭
Superfreshlerim nalan28_ Allah yardımcınız olsun inşallah herşey düzelir sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz
Sheida nalan28_ suyu azalan arkadaşların hikayelerine bakın isterseniz forumda. Havuç suyu ve bol su ile toparlayanlar vardı. Allah yardımcınız olsun 🙏🏻
Lindam nalan28_ Allah yardım etsin sizi gerçekten anlıyorum çok üzüldüm inşALLAH herşey en kısa zamanda normale döner. Bol bol su için en az 2.5 3lt. Mutlu haberlerinizi bekliyoruz inşalalh
Crescent96 nalan28_ Hamilelikte en önemli şeylerden biride moral ve stres. Stresten uzak tut kendini canım. Bol bol dua et eğer şekerin yoksa havuç suyu tüketmeni öneririm. Rabbim yardımcın olsun sağ salim kucağına al inşallah 🙏🏼