Crn91 Kızlar sürekli acıkıyorum bu durumu yaşayan var mı gelin dertleşelim 😁 tuzlu ve ekşi şeyler canım istiyor.Normalde çok aşırı yemek yiyen bir insan değildim 10 saat aç kalsam umrumda olamazdı çok değiştim 😁
Tuba_ Crn91 13 haftalık oldum hamileliğimin başından berii yiyorum deli gibi bu gidişte 100 kiloyu gecicem 😂😂😂 tatlı ekşi tuzlu ne ararsan o an canım ne isterse yiyorum kızım olacak 😂😂
gizemaydemir_ Bende senin gibiydim doymak bilmiyordum bak kendimi yine hamile gibi hissediyorum ve doymak bilmiyorum yalnız değilsin🤩 Ama bunlar hep psikolojik
H_minsna Tuba_ Ne kadar güzel çok şanslısınız 16 haftaya kadar bulantılar yüzünden hiç birşey yiyemedim peynir ekmek dışında 😑
Tuba_ H_minsna ya öyle demeyin korku dolu yanlarıda var belirtim neden yok bebeğime birşeymi oldu korkusu en ufak bir belirti aramak🙈
H_minsna Tuba_ İçine korku düşürme annesi banada oluyor bunlar bazen çok içime dert düşüyor sonra hemen kendime gelmek için farklı şeyler düşünüyorum Korku stres bizim en büyük düşmanımız bu sürede Çok şükür Rabbim izin verdiği sürece evlatlarımız asla bizi bırakmaz 🙏
Ruhsuz Ben 7.haftama girecegım 3 gün sonra ben de aşırı acıkıyorum midem boş olunca aşırı derecede bulanıyor 😞 😞 sürekli bir sey yemek zorundayım ama ağzımda öetal bir tat ne yesem yiyeyim midem hep boş ve bulanıyor
Uzun_54 Benimde acayip bulantım var 7. Haftadayım ama çok bulanıyor halsizim kalkıp evin işini yapamıyorum ya
Ygmrbrsakky Crn91 güzel bir kız mı geliyor yoksa😁🤗 Bende öyleydim canım Hiç kusma bulantı yaşamadım sadece tiksindim yapamıyordum ama acıkıyordum ve yiyordum🤗
Mart_annesi Ahh kızlarr ah ne kadar şanslısinizz ben 11+3 gunluk oldum ama mide bulantisindan kafam yastıktan kalkmyor ve sadce ölmemek için yemek yiyorum 😣😏
Ruhsuz Bu kadar mide bulantısına doktor da bol bol su iç diyor su mahvediyor beni sizde durumlar nedir kızlar