elif_badeninannesi Eesseess montesorri yatak istiyorm ben acıkcası kurulumu da kolay hem hosuma gitti modelleri size kalmıs, büyüyen besik de uzun süreli kullanıslı diyorlar cocuk 5 yasına kadar kullanabilyorms
Drryy Eesseess https://hizliresim.com/1pBbaG Kızım 5 yaşında yeni yaptırdım bende aşırı memnunun 17 haftalık hamileyim şimdi oğlumda bundan alacağım
ilkinn Eesseess Montessori yi gerçekte gördün mü canım. Ben de ilk başta Montessori almak istiyordum Bi mağazada denk geldim çok büyüktü bebek içinde kaybolup gidicek yanlardan kalkar düşer fln sonraları. O yüzden büyüyen beşik daha mantıklı
Eesseess elif_badeninannesi evet ama montessori de kullanışlı, olmuyor yere cok, yakın oldugu, için, yatak havasız kalıyor toz oluyor dediler bende cok, kararsızımmm bende montessori istiyorum, ama karar veremedim
hunilimom Badevehande yerden yüksekte olanlarda var 😁 bizide düşünmüşler heralde yaparken 😁 onu bende düşünmüştüm ama araştırınca gördüm
Badevehande hunilimom öyle birşey varsa normal beşik almıştım yatağa geçince ondan alırım ama yine yüksekliği tartışılır 😂😂🤭
Drryy Zeytin7 Ankara sitelerde yaptırdım ben normal den biraz daha kalın istedim tahtasını o yüzden 2.700 ü buldu yatağıyla beraber