irem01 Mryu kız canım 🥰 eşim babalık iznine gelecek te doğumu bekliyor o yüzden de biraz acele ediyoruz bi an önce o da gelsin diye 😊 sizin cinsiyet ne isim bulmussunuzdur
Kleopatra Mryu aynen ya benim aşırı derecede nefesim daralıyor midem bulanıyor keşke daha da inse bebek en azından nefesim açılır mide yanmam geçerdi
Mryu Kleopatra benim baya indi ama yine nefesi zor aliyorum istahim hic yok canim bisey yemek istemiyor
dvran22 Mryu bende bugün çatı muayenesi oldum hiç açıklık yok bebeğin başı çok yukarda dediler, suyum iyi nstde hiç sancı çıkmıyor o yüzden bekliyoruz 19 eylüle kadar gelirse gelir gelmezse mudahele edilebilir heralde😊
Mryu dvran22 Bebis herseyin tam tersini yapiyor galiba 🤣🤣🤣 hayirlisi olsun canim belki bi kac gune degisir 💗
BernA11 Mryu banada 25 Eylül’e kadar beklıycez dedi bakalım ama hıc bi belirti yok henüz sadece aşağı tarafıma çok baskı var
Mryu BernA11 ah o baskiiii yokmu zatennn !! Canim ayiptir soylemesi iliskiye girmek hizlandiriyormus dogumu ben deneyecegim
aynut23 Sanırım herkes aynı belirtiyi yaşıyor benimd 38+4 ve sanki deşiyor alt tarafa dpgru aşırı baskı var. Yarın kontrol vsr bakalık ne diyecek
irem01 Mryu ben annemlerle kalıyorum kendi odama beşik kurdum. Allah nasip ederse kendi evimize geçersek oda yapmayı düşünüyoruz 😊 sen yaptın mı
Ezel1323 Mryu son adet tarihin ne peki?? Benim adet tarihine göre 16sı gösteriyor ilk zamanlar gittiğim doktor öyle hesaplıyordu. Değiştirdim sonradan doktorumu 22si diyor bu da. Geç döllenme var bende ona göre söylüyor ben yine de 16sına göre hesaplıyorum
Mryu Ezel1323 en son 22 ´si tarih 1 hafta da oylesine koyuyorlar 30 oluyor. Hesaplama tam bizim kizin yeri rahat 😀
Ozgekrmn Mryu 39 haftalığız ama paşamızın geleceği yok suyum az ama risk yok bekliyoruz 😂 Pazartesi’ye kadar bekleyeceğiz bakalım sancılarım ama ama hafif
Mryu Ozgekrmn masallah bizde size yaklasiyoruz 😀😀 risk olmayinca bekletiyorlar zaten bekliyelim bakalim 😃
Mryu SevalK ayni ben 😭 iki buklum gidiyorum 😭 bide bu haftalar hem ter icinde uyaniyorum hava buz gibi olsada