Asrinayaz Denizlila00 cnm ne sonucu verdin bazen hemn düşüyo bazende 2/3 gün sonra düşüyo bnm onun yerine sıra kağıdını atmamışsan hasta no var orda hastanenin laboratuvar sonuçları yaz bilgilerini girip bakabilirsin
Sermec Denizlila00 canım maalesef cok gec düşüyor saglık ocagı sonucları yarın gıdıp alırsın ben hep öyle yapmıştım
Susamanne Denizlila00 canım asm tahlil sonuçlarından bak ben öyle bakıyorum tc ve anne baba harflerini soruyorlar sadece
Asrinayaz Denizlila00 sağlık ocağının sonuçları hiç düşmüyo bnde enabıza canm kaçkere tahlil verdim hiç biri yok onların ayrı sistemi var diye biliyorum
Tashasret Denizlila00 bende geçen hafta sağlık ocağına tahlil verdim e nabıza baktım göremedim hemşireyi arayıp sordum e nabıza düşmüyor dedi verdiğiniz kana göre 2-3 günü bazıları 1 haftayı buluyor çıkması
Nilveannesi10 Asrinayaz benim sağlık ocağı sonuçlarım düşüyor e nabıza. Özeldeki doktorumda oradan açıp bakıyor hatta
Asrinayaz Nilveannesi10 bnde tuhaflık var o zmn mayısta verdim yok ki daha 5/6 gün önce verdim gene yok sonuçlarımı aldım hiç göstermiyo bnde
Tashasret Asrinayaz evet düşmüyor bende tahlil verdim sağlık ocağındaki hemşireye sordum 1 hafta geçti e nabızda göremiyorum diye o da e nabıza düşmüyor sonuçlar dedi
Esrayusuf Denizlila00 canım sağlık ocağından hemşireden barkodu isteyecektin tetkiksorgulama.com var orada. Takip edecektin e nabızdan düşmüyor hemen
Susamanne Denizlila00 ay ben sabah vermiştim 9da akşam 7ye kadar deli oldum çıkamadı diye anlıyorum seni çok iyi😢
MucizeAnnesi3545 Denizlila00 canım ya gece yada sabah erkenden yazarlar. E nabız bi ara cok iyidi şümdi yavaslatılmış gibi bende sıkıntı yaşıyorum bazen. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Mutlaka yaz öğrendiğinde
Deletedmom0510 Merhaba canım.Ben burdan bakıyorum sonuçlarıma sende bakabilirsin. http://95.0.148.33:3754/Alissonuc/
Htcali Denizlila00 bnde hamile kalmadan önce 02 cıkmıştı üzülmüştüm ama yumurtla takvimi indirmiştim telefonuma canım yumurtlama gününde alarm vardı ertesi ay hamile kalmıştım inş en erlen zamanda hayırlı haberi alın🙏☺