fundii
Bana yurtdisin da öneren ebeler vardi. Kendi doktorum da yanlis bulmamisti. Denemekte fayda var demisti.
Fakat dogumum da vakuum la almak zorunda kalinca doktor. Kesmek zorunda kaldi. Derken kanamam durmadi. Neden olabilir derken ben o caydan ictim durdum devamli dedim.
Bunu kesinlikle yapmayacaktiniz denildi. Kani incelttigi icin - cok kan kaybettim. Cok sükür yinede riskli olmadi. Fakat 1 gün kalkmasaydim kansizliktan bayilmazdim. Bunuda bayildiktan sonra ögrenmistim. Ama cok sükür bi etkisi vs. kalmadi.
Bazi kisiler gercekten o cay sayesinde dogumum gerceklesti diyenlerde vardi mesela.
Ama ben faydasini görmemistim. Cünki dogumuma suni sanci icin karar verdim 5. günden sonra. Ve oglum yinede 3 gün sonra geldi. Yinede gecikme oldu yani. Ve tam vaktinde karar vermisiz. Elleri soyulu geldiydi.
Tamamen vücudla alakali dogum. Ikinci dogumumda hic bisey yapmadim kendi ve rahatca geldi.
En önemli positif düsünüp kendini Allaha birakacan. Evelallah hepsi vaktinde gelecek. Kendini kasma hic derim.(((=