ikiKizAnnesi_ Ya burda hamilelikle ilğili sorular soruyoruz bazen kimse cevap vermiyor, ama eşlerle ilğili aldatmalar veyata kayınvalideler için söz konu olunca hepsi aktiv ben anlamadım burası hamilelik sayfasımı yoksa kimin kocası aldatmış kimin kayınvalidesi ne yapmış sayfasımı🤷♀️ birde bakıyorum tamam bazen bende öyle sorulara cvp veriyorum ama birde bakıyorum yakın 200 cevaplama oluyor nerdeyse...herkez dedikoducu😂😂
Gulsevm ikiKizAnnesi_ o yuzden gelişmiyor zaten ülkemiz kaynana koca görümce derdini bitiremiyorlar ki asamiyorlar daha dogrusu vakit kalmiyor gerekli onemli bilgilere 😂🤭
ikiKizAnnesi_ Busimss 😀 evet ya bir kaç defa hamilelikle ilğili birşeyler yazdım kimse cvp vermiyor 🤦♀️🤦♀️
Yazey ikiKizAnnesi_ bak şimdi canım burdaki herkes doktor değil yani demm o ki senn sorduğun soru belki bizim başımıza gelmediği için kmse boş konuşup da yanlış yönlendirmek istemez şahsen bn öyle yapıyorum he bi öneri sorarsın hastane çntası kimisi bebek deterjanı bez gbi kıyafet gbi şeyler sorarsın ona herkes kendince bir yorum yapar diğer konulara gelince burdaki herkes evli ve onun için tecrübelerinden faydalı olmak ister o yüzden o konulara daha çok yorum geliyor bence benim düşüncem bu 🤷♀️
ikiKizAnnesi_ Gulsevm hepsinin evinde ayrı derdi var ama herkezin derdi kendisine benimde orya kalsa çok anlatacaklarım var ama yeri burada değil 😂😂 gebereceksin kimse sana cvp vermeyecekk🙈😀 bence bu happy mom dertleşme mom olsun🤪
Defnealinam Şimdi şöyle😂 herkezın kayınvalıdesı kayınpedrı gorumcugu oldugu için cektıklerı için bunlsr bılındık 5 yasında cocuga sorsan o bıle bılır ama bazen bn bıle dr konuları okuyorum yazamıyorum cunku bılmıyorum duymadım yada yanlıs yonlendırmek ıstemıyorum gercı kaynana postunada pek yazmam ama buna nıye yazdıysam😊😂😂
ikiKizAnnesi_ Defnealinam ya tamam bende bilmediğim postlara cvp yazmıyorum bildiğim kadarıyla da yardımcı olmaya çalışıyoruz ama böyle postlar olunca hepsi yazıyor birşeyler😀
ikiKizAnnesi_ GnAyotbsi aynen bende öyle diyorum happy mom dertleşme sayfasına dönsün 😂😂 bak biraz önce bel ağrısı için post açtım 1 kişi bile olsa cvp vermedi arkasından bu postu açtım valla cevaplamaya yetiştiremiyorum 😂😂😂😂😂
Gulsevm ikiKizAnnesi_ illaki olur kuzum ama aile icinde olan özellikle eşinle ilgili yaşanılan o ev içerisinde kalır burda milyonlara duyurmak da ne bileyim diyecek söz bulamıyorum 🤭🤭
GnAyotbsi ikiKizAnnesi_ sen şunu yazsan olurdu bir sorunum var kocam vana kötü davranıyor boşanmak istiyorum diye bak anında 200 yorum 😊😀😀😁😈
keenlemyekun ikiKizAnnesi_ gerçekten bel ağrınız için burdaki herhangi birinden yardım bekliyorsanız ve alamıyorsanız, kimseyi konuştuklarıyla ilgili tahkir edecek durumda olmadığınızı açıkça ifade etmiş olursunuz. “31 haftalık hamileyim, belim ağrıyor, normal mi” diye bir uzman doktora sorsanız size ne der acaba?
Konul_Nilay ikiKizAnnesi_ bazen soeuların cvb bizde bilmiyoz,yada ilk bebek tecrübesizi,yada yaşamanışız.sonuçta tıb ,sağlıkta okumadık.yalnış bilgiden korkuyoz. Kaynanayla ilgili yalnışda olsa sonunda ölüm,sağlık yok.ondan.her keste böle post açar oldu
ikiKizAnnesi_ Konul_Nilay biz insanlar işte bazen birşey anlamıyoruz ama böyle konularda kimin aklına ne gelirse cevap veriyor
Ays007 Konul_Nilay söylemek istediklerime tercüman olmuşsunuz 🤣 Bir de bunlar türedi yok kaynana postuna şu kadar yorum yapılıyor sağlık konularına hiç cevap verilmiyor herkes tıp okumadı arkadaşım yanlış yönlendirme yapmak vebal almak istemez kimse yani 👎
ikiKizAnnesi_ GnAyotbsi biliyorum ki zaten😀 diyorum ya öyle tarz postlarda cevaplamaya yetiştiremiyor insan😀😀
keenlemyekun GnAyotbsi ya da “kaynanayı kocayı anlatınca bir sürü yorum yapan dedikoducuların dedikodularını yapıp, bir de üstüne onları küçümseyerek kendimizi çok elit gösterelim mi” diye konu açsa da olurdu ki şuanda tam da bu başlık altında gibiyiz.