Kadriye05 Kevser_29 hanimefendi galiba yazılanları okumadınız maddi anlamda sıkıntıda olduğunu eşinin tepkisini yazmis zaten hanımefendi.Sorun tarif değil malzeme olmayınca nasıl yapmasini bekliyorsunuz ki.
Kevser_29 Kadriye05 dikkat etmemisim kaynanasina ve eşine cok sinir oldum direk bir porsiyon aşure ne kadar tutabilir ki ya da kaynanasinin evinde hic mi malzeme yok o geldi aklima ondan yoksa tabi ki dalga gecmek degil niyetim.
Kadriye05 Kevser_29 benlik problem değil sadece okuyanda hamile ve hassas bir birey oldugu icin uyarmak geregi hissettiim kusura bakma 😊
Kevser_29 Kumrulina dikkat etmemisim dedigim gibi kaynananin evinde de illaki vardir malzemesi onlari okuyunca cok sinir oldum okurken devamini getirmedim
Cnsakf Kevser_29 elimizden geldiğince birbirimize destek olmalıyız heleki böyle bi devirde 😊 allah razı olsun
nilaylaylaylay Kurban olurumm ya kıyamam yavrum sana. Dr outker hazır aşure var. 3-4 lira paketi. Tabi ev yapımı kadar olmasada nefsini köreltir kuzum. Al ondan yap. İnan tadı da güzel
Mucizem_1 Kumrulina canim alabilirsen şokta falan paket aşure var.fiyati da cok uygun.yapimi da kolay.lezzetini de cok begendik biz.
Belgin_62 Kumrulina canım bende başakşehirdeyim 1-2 haftaya annem gelip yapacak istersen getiririm sana.mutfağa giremediğim için annemi bekliyorum ☹️
Helens Kumrulina belediyeler yapıpdagıtıyor sizin beledşyenin instagram hesabını bi kontrol edin isterseniz😊 şimdiden afiyet oldun çok güzel asureler gelir size umarım