Hayathayeller Kızlar 14+3 haftalığız ancak benim canım yerimden kalkmak istemiyor bütün gün uyuyasım geliyor bu normal mi yoksa anormal mi anlayamadım ama gerçekten kafam kalmıyor ve kendimi kötü hissetmeye başladım 😭
Muallimehanim Hayathayeller Gayet normal. Bi kaç haftaya enerjin yerine gelir merak etme 😀 Sonra da son aylarda aşırı halsizlik oluyor. 34 haftalığım ve kolumu kaldıracak halim yok 🙈
Serenty Hayathayeller aynı hafta ve gindeyiz 😁 ben nerdeyse on gündür hasta olduğumdan dışarı bile çıkamıyorum.normalim nasıl emin değilim
Serap_23 Hayathayeller 17 haftalığım gün için de yatmakdan başka birşey yapmıyorum yapamıyorum ne zaman enerjim yerine gelir bilmiyorum 😏
Hayathayeller Serap_23 bakkala gitmeyi geçtim evde mutfağa gitmeye üşeniyorum gerçekten ve sürekli bir uyumak acaba hasta miyim diye düşünüyorum 😊
Serenty Hayathayeller hayır 12. Haftada muayene oldum ikili test icin ama doktor anlayamadı bı erkek dedi bı kız dedi ikisne de benziyor diyip gonderdi.siz ogrendiniz mi
ant2602 Hayathayeller 15 bitmek üzere uyu uyu uyu hayatım bundan ibaret. Uyanık kaldığım zamanlarda yemek yiyorum 😊yemek yiyip uyuyorum 😊tüm hayatım bundan ibaret
Hayathayeller Serenty zaten ya kız ya erkek başka şans yok 🤣🤣 Erkeğe benziyor dedi inşaallah bu ayın sonunda öğrenicez 😍
Serenty Hayathayeller aynen . Ben çok da merak etmiyorum niyese nasıl olsa ikisi de benim olacak acelesi yok gibi geliyor