EAK Nisannasell çok erken daha detaylı için.Eğer bir risk görmediyse gereksiz yaptırman.22 en ideal hafta
Kizkalesi Nisannasell en uygun zaman 20.hafta. Geç değil 24e kadar yapılıyor. Ama bebeğinin gelişimini de hesaba kat
Rbiaakn Nisannasell şuan için geç değil aslında tam vaktindesin niye öyle söylemiş ki ben bugün gittim ve 22+6 yım hiçbir sıkıntı olmadı herşeyine tam bakıldı netti
Kizkalesi Nisannasell canım şimdi bilemem belki doktorun sende bakılması gereken acil bişey görmüştür ama ben 19+5 de gittim doktorum bazı organlarının hala küçük olduğunu 10 gün sonra gelmemi ozaman daha net göreceğini söyledi
Ebiyim Nurcan6148 aynen ben de 22+5 falandı gittiğimde. Ama randevu almak için geç kalmışsın da demiş olabilir.
Nisannasell Ebiyim evet aslında ama ben o an okadar panik yaptım ki detaylı bi şekilde sormadım bile belkide geç randevu verirler gecikir anlamında da demiş olabilir canm
Seda_123 Nisannasell Ne geçi canım 20 24.haftalar arası yapılıyor eger devlette yaptıracaksan hemen randevu almaya bak devlette randevu zor bulunuyor bu bölüme 😊 Özele gideceksen hangi haftada gideceksen 2 hafta kala al randevunu
Nisannasell Seda_123 ayy canım herkes devlette çok geç verirler dedi ama demekki sans benim yanimda yarın için randevu aldım hemen