LittleAnne Merhaba kızlar 8+5 günlük hamileyim ve evdeyim bütün gün bir şey yapasım gelmiyor bende üstümden bunu atmak istiyorum ismekte plates kayıtları başlamış fakat hamileler için uygun değil dedi😭 Anadolu yakası sultanbeyliğinde oturuyorum var mı böyle programlar bildiğiniz uygun fiyata 🤗
zcolak LittleAnne bildiğim bir yer yok ama başlamak için 12. haftayı doldurmayı beklemeni öneririm. öncesinde kendini yormadan yapacağım yürüyüşler kafidir.
Hll LittleAnne ben normal yürüyüşe bile gidemiyorum😁30 haftalgm anca yatsam uyusam kalksam yemek yesem sadece bu moddaym😂artık kendimi faydasız bir varlk olarak görmeye başladm bu yüzden..
elif_badeninannesi LittleAnne Bence de 12 haftayı doldurmayı bekle canm doktorun ile kons yapabilirsn derse yaparsın benm riskliydi doktorum yat dedi yani is bile yapamadm
LittleAnne zcolak evet 👍🏻 12 haftadan sonra yapılıyormuş ama sıkıldım evde ya eşimde parka git yürüyüş yap diyor ayy iyice delirtiyor beni ya😂 tamam bi kaç gün öle yaptım ama mal gibi tek başıma yürümek çok saçma küçücük park dolan dolan deliriyorum😂😂
LittleAnne Hll bende öle olucam sanırım hamilelik için hiç bi aktivite yok gebelik kursuna mı gitsem dedim önce sonra yakınlarım falan çok sıkıcı dedi ne biliyim bunalımda hissediyorum kendimi 😂
zcolak LittleAnne gerçekten insan belli bir süreden sonra sıkılıyor. Ben allahtan çalışıyorum. Ama hafta sonu gelince aynı senin gibiyim tek başıma çıkıp napıcam diye düşünüp evde sıkıntıdan patlıyorum :)
LittleAnne zcolak ne güzel:)) ya işte biz insanlar memnuyetsiz galiba çalışırken keşke evde olsam derdim evde oluncada canım sıkılıyor diyorum 😂
mnli Hamile pilatesi özel olarak yapılıyor sakın normal pilates yapmayın pilates ve yogadaki bazı hareketler bebek için çok tehlikeli bu yüzden zaten hamile platesi ve hamile yogası diye ayrı branşlar ve alanında uzman kişiler var ve pek çok kişi belirtmiş zaten 12 haftadan önce bu sporların yapılması önerilmiyor sonrası için de mutlaka doktorunuzdan onay almanız lazım