Mucizemmm00 Merhaba kızlar bu haftasında olan varmi yeni gebeliğini ögrenenler. Nasılsınız? Belirtileriniz varmi nasil gidiyor ağrilariniz vs?
Annebebek38 Mucizemmm00 son adet tarihim 9 ağustos şuan 4+6 olarak görünüyoruz kaşık agrım ve bulantim cok
Mgtl Mucizemmm00 ben 1.5 aylık gebeyken öğrenmiştim mide bulantilarim oluyordu ama bilmiyordum onunla bağlantısı olduğunu. 🥰 Şimdi 10+6 haftalık gebeyim ve kusmadan günüm olmuyor. İnşallah senin öyle olmaz 🤰🙏
Handann Merhaba benimde yeni gebelik 😊 normalde 5+4 olmam lazım son adet tarihime göre ama geç döllenme olabilir dendi keseyi henüz göremedik.siz gördünüz mü
Mucizemmm00 Annebebek38 benimde aynı tarih cnm. Kasık agrilarim arada oluyor. Bulantilarn baya erken olmus. Benim diğer gebeliğimde bile 7 de baslamisti
yasemen_ Mucizemmm00 canım benim benimde seninle hemen hemen aynı benimde son adet günüm 8 Ağustos bende 5+0 ım bende 4+4 falan beta 700 çıkmıştı ama benim daha bulantım yok kasık ağrım var biraz birde belağrısı yorulunca
Annebebek38 Mucizemmm00 benim beta en son 508.5 'di cnm seninle aynıymışız ama.benimki niye düşük acaba
Mucizemmm00 yasemen_ 5+0 olcak yen kan vercem ama 700 lerde cikicak büyük ihtimal. Bende hafif kasık agriis arada. Bide gogüs ucu dokunnca acıyor okadar