Edacicek Kızlar 37+2 günlük hamileyim bugün kontrolüm vardı bebeğim haftasıyla uyumlu çıkmadı 35 haftalık çıktı kilosu 2.650 dedi doktorum. Böyle birşey başına gelen varmı üzüldüm biraz 2 haftada pek kilo almamış. Kilo alması için neler yapabilirim 😞
alew Edacicek Canım özellikle Antep fıstığı, ceviz, fındık, badem, kaju gibi kuruyemişler yiyebilirsin. Bunlar yağlı olduğu için bebeğe kilo aldıracağı gibi içerisindeki Demir, magnezyum, omega olduğu için size de faydası olur.
Ezel1323 Edacicek canm kiloya çok takılma 37 haftada benimkininde kilosu öyle çıkmıştı doktor hiçbir şey olmaz önemli olan sağlıklı olması dedi. 39da gittim 3kilo olmuştu bebeğe kilo aldırıcı şeulere ağırlık ver bir dahaki muayeneye kadar alır merak etme
Leyla-mina16 Edacicek ben 40 haftalığım benimkide 35 haftalık vede 2700 gr yarın doğum yapcam bi sıkıntı olsa doktor derdi herhalde bnce sorun yok youtubeye ultrason haftasına göre bebeğin küçük çıkması yaz doktor anlatıyor orda
Babymam Edacicek canım benim ki bir anda karın çevresi 4 hafta geri kaldı ve bu sabah doğum yaptım normalde hiç bir sıkıntı olmadığını söylüyorlardı 36 hafta 34 ile geriydi zaten 32 hafta ve su azlığı sonucu doğum yaptım sana en azından söylemişler
nartanemm canım benim kızımda haftasıyla uyumlu değil bende 37 haftaligim 2 hafta önce 2 kilo olabilmişti muz ceviz süt meyve ne varsa yiyorum ama kızım kendisi minyom dedi doktor me yesemde kendine göre alıyor yarın kontrolüm var insallah şu 2 haftada biraz almistirda 2500 görürüz sağlığı yerindeyse hiç tedirgin olma bende kendimi çok üzdüm baştan beri hep ihmal etmedim beslenmeli omega 3 demir folik bunları kullanmama rağmen kilo aldıramadım 🤷🏻♀️
Edacicek Bende tedirgin oldum herşey güzel gidiyordu aslında. Sağlıklı doğsun da inşallah haftaya tekrar bakacak
sevgitekes Edacicek et ye et suyu iç benim vitaminim düşük diye öyle yaptım doktor et ye dedi 1 haftada 350 gram almıştı 😔 33+1 iz 2400 olmuş birde yatmadan dut pekmezi muz ceviz kaşar süt kesinlikle bunlar aldırıyor
Ecrineslem Kafana takma bnm ilk cocugmda hep geri gelyrdu bir iki hafta hergün bir sürahi ayran kaşar peynir muz kuruyemişimi eksk etmedim doguma kadar hep ekisk gözktü 3600 dogmştu maşallah yani son aylar cokda dogru blgi vermyor usg
Edacicek Teşekkür ederim kızlar tavsiyeleriniz için. Birdahaki perşembe tekrar gideceğim umarım az da olsa kilo almış olur