sevval55 ZeyneEthem bende avcı köpeği gibi oldum kötü kokan şeyleri alıyor burnum, sokaktan geçen çöp arabasını oturduğum yerden alıyorum ter kokusuna tahammulum yok toplu yerlerde falan🙄
nilaylaylaylay Ben kalıp sabunları ( şu aktarda satılan doğal olanlar ) kütür kütür yiyesim var çok pis aşeriyorum 😭
Kullanicianne Ilknur_emin benimde oyleydi ne parfum biraktim evde ne sampuan dus alırken nasil yikanicam diye kara kara dusunuyordum evde aylarca yemrk pismedi hele buzdolabiiiii acmak bana enn büyük eziyetti vee 4. Ayin basinda bitti cok şükür 😊😊
Ilknur_emin Kullanicianne cok şükür yemek kokusundan midem bulanıyordu ama meyve falan yiyordum şimdi bile arada yemek kokusu et kokusu midemi bulandiriyor
mf_ozturk ZeyneEthem sorma yaa şu çamaşır makinesinin toz deterjani varya her yer o koksun istiyorum aşırı derece de canım o kokuyu cekiyo resmen bide bulasik deterjani felen her yer köpürürsün istiyorum normalde hic boyle huyum değildir ama🤷♀️😂
mf_ozturk ZeyneEthem valla ya bide sigara kokusuna aşerdim normalde tukettigim bisey degildi ama hamilelikte nedense canım cok istedi 🤷♀️🤦♀️😁