Mturan Bebek kafası cok asagıda her an dogum olabilir dedi doktorum 36haftalıgım ve daha yürüyüs yap haraketli ol dedi daha erken degil mi bunları yapmam icin?? Kafası bildigin kemigimdeydi ultrasonla bakarken böyle olup ne kadar sonra dogum yaptınız?
Brcnalprsln Mturan benim 25 gün kaldı doğuma post açtım bnde açılma hareketlerini yapmaya baslasammi diye. Doktorum salı günü gittim artık doğuma hazırlanıyoruz bebek kanalda dedi bol bol yürüyüş yap dedi banada
Betuel11 Mturan 36+1im benimde en son kontrolumde öyleydi kafa ölçümü alacaktı doktorumuz kafası kemiklerin içinde olduğundan zorlandı biraz. oksapar kullanıyorum 37. haftada bırakmamı söyledi 37. haftadan sonra heran gelebilir dedi
Betuel11 Mturan birde doğmasında sakınca yok prematüre sınırını aştıkları için bu haftadan sonra normal kabul ediliyor gelişimini tamamlıyorlar haftanız erken değil korkmayın 😊
Mturan Ezgib ay bi korku sardı beni cok asagıda kafası dedi iki gundur gercekten midem daha bi rahat asagıda inmiiş gbi gelyo göbegmde