Heather Biz bulamadık isim. Hala düşünüyoruz. Oğlumuz olacak kısmetse burda tüm başlıklara bakıyorum isim konusunda ama bulamadık henüz. Daha vaktimizde var😊ağustos başında doğacak inşallah😊
Ella 27+1deyim nasipse bir kızım olacak ismini Elçin düşünüyoruz birde 7yasında oğlum var onun ismide Erkin ☺
GlayAktaetinkaya cansukrygn bızdemayısta tanıstık mayısta nısanlandık mayısta evlendık ama mayıstan once hamıle kaldım 🙈
Dilberrr cansukrygn wuuu siz eylul ayini muhurlemissiniz yaa daha da manidarmis 🙂) hyrli olsun ins hep guzel mutluluklara yer verilmis o ay dilerim evladinizda ayni guzellikte mutlulukta bir hayat surer 🙂
cansukrygn cansukrygn Dilberrr çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi sizinde mutluluğunuz daim olur inşallah
Nesringurkan Nermintk Hayir icten, samimi dost canlisi demek arapca isim esim istedi bnde kirmak istemedim😊😊
Diloshtc 29+5 deyiz. 13 haftalık iken erkek gibi dediler. 14. Haftada çok eminim erkek dedi doktorum. Hep kız olsun istedim ama hayırlısı dedim. Kız olsaydı Zeynep ya da Masal koyacaktım. Eşim Mehmet Akif ya da Egemen istiyor ben Eymen ya da Alper istiyorum.
Zeze03 Benim 23+4 💙 oğlum olucak ilk adı poyraz yanına hala bir isim bakıyorum bulamadım kız olsaydı ebrar koyacaktım 🌺😁🤗🤭