Firdess Acrbaby 28+3teyiz ☺Oğlum olacak ismini Enes düşünüyoruz inşallah ama yanına hala bi işim bulamadık
Svcnn Acrbaby 32+6 dayim kiz bebegmz olacak insallh ama isim bulamadik.hala hc bir isim icime sinmedi KUMSAL ADA DERIN DEFNE DURU BEREN bunlari dusundk ama yinede begenemedik ensonndayine isimsz kaldik fikir veren olursa yardmci olms olrsnz😟
BurcuAydin Acrbaby 28+3 kızım olacak rabbim nasip ederse halen bir ismimiz yok 🤗 eşim ecrin mina olsun dedi ama ben ecrin ismini sevmiyorum anlamı iyi bilinse de iyi olmadığını söyledi hoca asel,elisa,duru aklıma gelenler ve eşim beğenmiyor 😁
deletedmom01 Acrbaby 25+3'teyiz kızımız olcak nasipse 😊😊 Defne koyucaz yanına belki bi isim daha koyarız 😊♥
Acrbaby Svcnn düşündüğünüz isimler çok güzelmiş karar vermek çok zor evet 😊 eliz , ela , hümâ , bunlarda hoşuma gidiyor 🙈 uzmanlarında kıs isim tavsiyesi melisa 🤔
Dilberrr BurcuAydin ecrin ucret mukafat manasina geliyor diye biliyorum bende. Ve bende pek hoslanmam ecrin isminden. Ama. Ecren guzel ben Ecreni sevdim ve manasi da Allahin hediyesi demek. Ayette de geciyor. Kuranda var yani. Tabii karar sizin
deletedmom01 Acrbaby bana 12.haftada kiz gibi dediler 17&18 haftada kesin kiz dediler . Ama hâla korkuyorum erkek derler diye alıstım cunku kız olacak diye gittigmde sorucam tekrar😊
deletedmom01 Acrbaby cansu ismini hic sevmiyorum 😊😊 Defne . Ada Asel bunların arasında kaldım eşimde sadece defne olsun istiyo Naz yada Nur ekleyebilirz sadece diyo bende bisey demedim😊