Mutire DemetDigesu açtığın bu postta son yazan kişiyi takip Edip duruyordum yazicak misin acaba diye 🙊 yazdığına göre iyi diye dusunucem o yüzden 😍
DemetDigesu Mutire canım agrım hep var mudahele edene kadar gecmeyecek beyındekı odem ıcın ıgneler ılaclar ıcıyorum ama moralım yerınde kızım ıyı benım ıcın en onemlısı buydu kuzum
Mutire DemetDigesu şükürler olsun rabbim inşallah inşallah inşallah daha iyi olmayı nasip etsin dualarimdasin Allah'ım yavruna bağışlasın 🙏🌹 canimmm 💜
Heisenberg DemetDigesu Şahane bi’ haber😍 Rabbim sizi hiç ayırmasın inşallah. Yeniden sağlığınıza kavuştuğunuzda evinizde uykusuz gecelerden yakınacağınız konular da açacağınız günler gelecek tüm kalbimle inanıyorum😍 size bolca dua gönderiyorum💕💕
AkileUqur DemetDigesu Allah senin gibi bir anneden razı olsun cnm bnm.🙏🙏🙏 Dünyalar güzeli bir annesin sen..
ezoterik DemetDigesu asıl muhteşem olan sizin azminiz mücadeleniz kararliliginiz👏eminim sizin gibi güçlü olan minik kızınız sayesinde daha da güçlü olacaksiniz ve onunla birlikte el ele yürüyeceksiniz mücadelenizin ne kadar çetin olduğunu idrak etmemiz mümkün değil ama siz eminim ki bunu da atlatacaksiniz dualarim sizinle🤲
Miran-annesi1649 DemetDigesu çooook geçmiş olsun allah yardımcın olsun inşallah biran önce sağlığına kavuşursun sonrada sorunsuz bi şekilde bebeğinle birlikte çıkarsın hastaneden 🙏
Mavilianne DemetDigesu çok sevindim sağlıkla bebeğinize kavuşmanıza ♥️ Şimdi tüm annelik gücünüzle kanseri yenme sırasında 💪🏼 Siz bunu yapabilirsiniz. Allah gönlünüze göre nasip etsin inşaAllah. Bebeğinizle en güzel günler en hayırlı en huzurlu günler sizin olsun 🥰
Cansumus DemetDigesu sen bu gidişle gelin edersin ünv görürsün kuzum dualarımdasın sen cesaret ve Azmi’nle başarırsın 🧿😘💐
cordelia DemetDigesu Rabbim acil şifalar versin. Okurken ağlamaktan kendimi alıkoyamadım. Allahım cümlemizi, sizi ve yavrunuza uzun sağlıklı sıhhatli musmutlu ömürler versin. Bizleri çocuklarımıza, çoçuklarımızı da bize bağışlasın.
Nergismert DemetDigesu Allah yardımcın olsun. Ne kadar güçlüsünn.. Hep böyle güçlü kal kızının sana çok ihtiyacı olacak. 😊 en kısa zaman da kurtulup kızına kavuşman dileğiylee 👍😍
_Merius_ DemetDigesu canim benimmmm bak negzel günler başladı bile çok şükür bin şükür bugün doğum hikayeni okuduğumuz gibi en kısa zamanda inanıyorum ki kanseri yendim hikayeni de okuyacağız savaşımız şimdi başlıyor dualarımız ve kalbimiz hep seninle 🧡🧡🧡🙏🙏🙏🧡🧡🧡
Alarasel DemetDigesu Allahın izniyle sndnde güzel haber gelick buraya yazıcksn biliyrm kuzummm inşAllah iyileşickdn hiç merk etme sn asla ama asla azmini ümidini inancını yitirme Allah büyük bak prensesin nasıl güçlü maşAllah snde annesin ve dahada güçlüsün hepsinin istedindn gelicksn biz sana inanıyoruz❤️😍😘😘🙏🏻🙏🏻🤗🌸🌸🌸Allah büyük canımm herşey düzenr girck ce yavruna evinize dönceksnz çok güzel günlerniz olcak birlikte onları düşün sn. Süt olayınıda hiiç kafana takma sn önmli olan siz iyi olumda gerisi boş halledilir
TugbaTugce DemetDigesu Allahin duası üzerine olsun . Guzel haberlerini alalim insAllah. Rabbim Safi ismiyle şifa versin🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Semraca DemetDigesu sırf yorum yapmak için üye oldum. Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah çocuğunun sevgisiyle sağlığına kavuşursun. Sana versinler sürekli sarıl kokusunu çek iyi gelecektir. Ve iyi olduğun haberlerini paylaşmayı unutma 🙏