Assoonn Arkadaşlar merhaba ben bişeyi merak ediyorum 5 Eylül’de kontrolde Bebeğimin kilosuna 1.280 dendi bugün ise Bebeğimin kilosu 1.642 çıkmış çok fazla geldi bana ama doktor suyumun fazla olmasından dolayı dedi gebelik şekerinde bişey çıkmamıştı oysa ki sınırda 149 çıkmıştı ama korkuttu beni bu durum ve su fazlalığından dolayı da nst de sancılarım çıktı
Pembepanjur Assoonn 3 hafta once bendede su fazlaligi ve seker cikti , bebiste 3 hafta ondeydi kilosu . Simdi seker dustu ama yarin suyun durumu belli olucak. Yani simdi sekerim yok ama hala suyum fazlami cikar , ne olur bilemiyorum.
Assoonn Ben sırf ailemde şeker var diye baktırdım ama doktor bana gayet iyi şekerin yok dedi hatta ben hamileliğim boyunca tatlıdan midem bulandı ya da gebelik şekeri olan biri gibi de değilim aşırı kilo almadım vs 28 haftadayım 4 kilo aldım daha yeni oda çok moralim bozuldu açıkçası
Pembepanjur Assoonn bende inanki tatli , unlu seyler sevmeyen biriyim . Sadece meyveye baslamistim bebek icin oda . Dusununce meyve yapti diyorum bu seker olayini. Simdi ise normalde hic sevmem yemem, evede alinmaz , beyaz ekmek istiyor canim :)))
Pembepanjur Assoonn bende 6 kilo aldim 31. Haftamdayim. Cok sayilmaz 6 kilo esasinda . Zaten zayiftim . Fena olmadi :))