Ayse_ONAL68 Kızlar hamilelik aldınız mı? Pantolon almak istiyorum ama bol yada ispanyol paça pantolon bulamıyorum. Ankaradayim. Siz nerelerden aldınız yardımcı olur musunuz?
Linesarye Ayse_ONAL68 ben waikikide aldm ama bol paca yada ispanyol degil ama cok dar da degil beli lastk ile olanindan
Beyzanurlina Ayse_ONAL68 hiç hamile pantolonu almayı dusunmuyorum tayt aldım onu kullanıyorum bıde elbıselerım vardı okadar hiç hamilelige dair bısey almadım kendıme 🙈
Edaibo Ayse_ONAL68 size tavsiyem moda cruz Gardrops gibi ikinci el sitelerden alın bu hamile giysilerini ben ordan aldım gayet iyi ve kışlık bi hamile sweati aldım 7 lira ya çok fazla para vermenize gerek yok geçici bişey için
Ayse_ONAL68 Linesarye lcw da dar pantolonlar 😣 bi tane kot ispanyol tarzı pantolon buldum ama 38 bedeni var. Şuanda 14 haftalık bebeğim. Ve hamile değilken 38 giyiyordum. Başka bedeni de yok malesef.
Smraozn12 Linesarye bnde lcw de gördm likralı ve beli lastıklıydı alcam bnde beden bulabilirsem cnkü daha cok göbegim cıkmadı biraz cıktı 😂
Mervensr Ayse_ONAL68 14. Haftada çok kilo almamış olsanız gerek :) belki olurdu 38 beden, kalıpları geniş lcw nin
Ebiyim Ayse_ONAL68 Ayse_ONAL68 hamile kıyafetlerini ona göre yapıyorlar zaten. Normalde hangi bedeni giyiyorsanız onu alın. Ben de 13-14. Haftalarda 42 giyiyordum 42 beden aldım. Hala giyebiliyorum. 35. Haftadayım.
Linesarye Smraozn12 bende eski.pantolonlarimi giyebildigim kadar tokası kapanmayana kadar giydim 😀24cu haftamdaym yeni aldm artik mecburdum 1 beden buyuk aldim sonuna kadar kullanabileyim diye
Smraozn12 Linesarye yaa bnde düğmesini takmıyorum bazen ama cok kötü cıkıntı gozukuyo😂 aslında lastık dıkmeyı dusunuyorum kalın lastıkler varya int. Gormuştum mantıklı geldi🤗
Ayse_ONAL68 Mervensr kilo almadım ama sonradan kullanamam diye düşündüm fiyatı da çok uygundu. Ne kadar giyebilirim bilemedigim için almadım 🤔
Bdjd Ayse_ONAL68 15 haftalikken aldigim pantalon simdi 17 haftaligim dar olmaya basladi 2 haftaya hic giyemem belki kiloda cok almamisim ama beli darlasiyor yani simdi acaleye almayin biraz bekleyin
Ayse_ONAL68 tugce58_ Bende dün ankamall e gittim oda ve defactoya baktım. Bol paça bi pantolon bulamadım. Nerden aldınız acaba
Ayse_ONAL68 tugce58_ Bende dün ankamall e gittim lcw ve defactoya baktım. Bol paça bi pantolon bulamadım. Nerden aldınız acaba
Ayse_ONAL68 Smraozn12 Bende düğmesi açık gezenlerdenim 😂 ama çok kötü görünüyor gerçekten iki tane alıyım dedim ama hamileleri düşünen yok 🤔 bulamıyorum bol paça bi pantolon
Caglaak Ben kendi pantolanlarimi terziye verdim hamile pantolonu yaptırdım ustten ayarlanabilir sekilde hamilelikler hem cok pahalli hem istedigimi bulamadim 🤗🤗🤗 dogumdan sonra da kilo gidene kadar kısın giyerim sonra kendi bedenime gore yeni kiyafet alırım diye düşündüm
Ebiyim Ayse_ONAL68 defacto ve LCW’nin pantolonları esniyor. Ben 14.-15. Haftalarımda aldım şu an 35. Haftadayım giyebiliyorum. Tabi tüm gün giyince sıkıyor ama doktora giderken giyiyorum. Eve gelince çıkarıyorum. Bu arada ben 16 kilo aldım.
Ayse_ONAL68 Ebiyim hayy masaAllah 😂 o zaman sana guvenerekten 38 beden alıyorum 😂 çünkü normalde 38 beden giyiyordum