Meryemyigit Prettymomy 2-4 4-6 almışm şimdi baktm ama 4-6 olanlar 1 yaşına girince olacakmış gibime geliyo😃
Feyzaselh Prettymomy hm kalıpları çok güzel canım 1-2 aylık olanları ben daha fazla giydirdim. Ama şimdi oğluma kitikateden alıyorum. Tamamen organik. Kızıma da ordan almaya başladım. Aynı fiyat ürünler
Prettymomy Zehralismail o zaman benim gözüme biraz büyük görünmüş😂 şimdilik kalsın aldıklarıma değiştirmeyim ve daha büyük bedem almayım, küçülünce 4-6 aylıklara geçerim, çok teşekkürler😊
online_mom Prettymomy bende ocak sonu doğum yapıcam.bu yuzden genelde evde gıyecegı seylerı 0-3 ay aldım.cogunlukla 6 aydan sonrasını alıyorum cunku buyuk ıhtımal ılk ayları pek dısarda gecırmıcekler 🙏 yaz aylarında ancak 6-9 giyer diye dusundum bende 🙏🌸
Prettymomy online_mom bende genellikle 1-2 ve 2-4 ay aldım elimin altında hazır olsun istedim ilk zamnlar... sonrasına kilosuna göre boyuna göre karar veririm artık😊
silvermom Prettymomy ben bebeğimin çoğu şeyini h&m indirimlerinden aldım. Yenidoğan zamanı için 1-2 aylık almıştım. Bebeğim 49 günlük 1 -2 aylık olan tulumlar yeni yeni küçülmeye başladı ama bodyleri çok güzel ve esnek kumaşlı onları 1 ay daha giyeriz. 2-4 aylık aldığım tulumlar da biraz büyük geliyor ama oluyor su anda giyilmeyecek gibi degil. İndirimde yakalarsanız h&m ürünlerini tavsiye ederim.
Prettymomy silvermom o zaman aşağı yukarı bebeklerin ayları ile h&m beden ayları tutuyor diyebilir miyiz? Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Ben şu an H&M den 6 tane 2-4 aylık çıtçıtlı body, 2 tane 2-4 aylık tulum aldım. Diğerleri 1-2 aylıktı.. 2/4 aylık olanlar konusunda endişem vardı ama siz oluyor diyorsanız kalsın değiştirmeyeyim😊
irmtrn Prettymomy hm nin kalıpları biraz büyük sanki, ablamın oğlu için hep ordan alışveriş yapmıştık, doktorlarda bebek iri olacak dedi diye 2-4 aylık almıştık hep büyük oldu. 1-2 ay olanlardan alın başlarda giydirmek için. Bebişler kıyafetin içinde yüzünce rahat olmuyor gibi 😞
Prettymomy irmtrn başta giydirmek için chikko sobe den aldığım bikaç parça var birde hastane çıkışı alacağım... H&M nin ürünlerini çok beğeniyorum ve açıkcası bi tık büyüyünce daha rahat giyer onları diye düşünmüştüm bu yüzden çoğu şeyini 2-4 aylık aldım... doğduktan sonra haziranda 5 aylık olacak allah kısmet ederse, o zamana kadar giyer sanırım 2-4 leri😊
Yessimy Ben de h&m'den aldım ama daha bebeğim olmadı. Ablam çocuklarına h&m'den alıyor tam oluyor bedeni 1 aylık bebek için 1-2 ay.
Prettymomy Yessimy evet şimdi bebeği olan bir arkadaşıma da sordum o da alışverişlerini hep Hm den yapıyor. Ayı bire bir tutuyor tulumların dedi içim rahatladı, alacaksanız eğer çok fak olmuyormuş😊
mnli Ben de h&mden çok eşya aldım zaten çoğu şeyi 3 lü 5 li paketlerde satılıyor 2-4’le başladım ben de 1 aylıklar az giydiriliyor dedikleri için ama başka markalardan yenidoğanlarım var inşallah onlar yeter 2-4 aylıklar olana kadar doğunca duruma göre ilave ederim olmadı
Prettymomy mnli bana da aynı şeyi söyledikleri için çoğunu 2-4 aldım hm den, bide başlarda giyebilmesi için sadece 1-2 ay aldığım 3 tane falan tulumu var, 6 tanede çıtçıtlı body... başlarda elimizin altında olsunda büyüdükçe çıkar çıkar alırız😊
silvermom Prettymomy boyu kilosu ayıyla uyumlu bir bebek olursa olur canım. Ben şu anda kışlık alışverişi için yeni indirimleri bekliyorum ☺️ Kesinlikle alışveriş yaptığım yerlerden en memnun kaldığım h&m ile kitikate oldu.