Seymasezer En son dün gittim bi hastaneye 12 hafta 1 günlük dedi (benm tahminimcede ve önceki gittiklerimdede aynıydı) bugün hastaneden geliyorum 11 hafta 6 günlük diyor. Bebek mi kücülüyo anlamadmki 🙄😂
wishoflove Seymasezer başlarda öyle oynuyor canım takma kafana zaten bahsettigin fark 2 günlük. ölçümden ölçüme değişebiliyor ve bebek de hemen gününu yakalayamayabiliyor bazen. dert etme
Yesimgcl Seymasezer normal tam tutturamıyolar regl tarihine göre hesapla sen benimde karma karışık bana göre kızım 21 haftalık doktoruma göre 22haftalık detaylı ultrasonda 23haftalık çıktı benim hafta farkım var çünkü regl görmedim tam tutturamıyolar
BuluttSecil Seymasezer 2 haftaya kadar fark çıkması normal. Ultrason ölçümlerindeki milimetrik hatalar haftalarda sapma yapabiliyor. Bebeğin gelişimi iyiyse korkmayın
Handekiraz2302 Benin de gittiğim de 6 haftalık dedi başka doktor 4 gün sonra 6 haftalık dedi farklı bi doktor 1 hafta sonra 5 hafta dedi
Kelebegimmm Kilosunda ve haftasında artı eksi yazılıyor yanılmıyorsam.mesela devlet hastanesinde kilosunda hep artı eksi 300gr yazılıyor bende
Seymasezer Birde ikili test için internette 12 ile 14 hafta arası yazıyo doktor dediki geç kalmıssın 8. Haftada yapılyor normalde dedi haftaya yapıcak ama yinede.
Kelebegimmm Konul_Nilay beklemedeyim😂her sancıda bir ümid🤤birazdanda uziye gedecem görüm ne var ne yox.son hefteler çox çetindi 39 bitmek üzredi🥺sen necesen ?neçenci heftedesen?
Kelebegimmm Konul_Nilay bu gün tam 39 tamamlanıb ama gelmek niyyeti yoxdu🤦🏻♀️Uşaqlıq boynu uzunluğu 21di hele.10 güne cemi 3mmazalıb🥵çox ağırlaşmışam tıncıxıram🥺
Kelebegimmm Konul_Nilay amin men daha yuxuda doğumun her variantını görürem😂😂😂here birşey teklif eliyirmil ferli yerşerde doğum zad yuxu haram olub daha