Pembepanjur Arkadaslar valla ayip ediyorsunuz . Siz birsey sordunuzmu cevapliyorum . Ne sorsam cit yok . 31 . Haftada/ veya sonrasinda basdonmesi ile uyanan hic yokmu ? Yarin randevum var ama gece surekli uyandirdi uykudan bu basdonmesi beni. Oturdummu veya ayakta sorun yok. Bir sesiniz ciksin lutfen .
Konul_Nilay Pembepanjur benim kusmalarım oluyo.baş dönmesi olmuyo.ama kalbim durcak gibi kalbim çarpıyo
_Merius_ Pembepanjur ben yürürken çok denge kalbi yaşıyorum ama baş dönmesi yok dr la mutlaka konuş gerekirse kbb ye görün
Eceyavuz Pembepanjur bende 32+5 im 2 haftadır anlam veremediğim bi baş dönmem var doktora soruyorum normaldir diyor haftaya tekrar randevum var yine sorucam baş dönmesinin yanında mide bulantısı da oluyor çıkartmıyorum ama gelip geri gidiyor
Ebiyim Benim de 30. Haftadan sonra ara ara oluyor. O sırada tansiyon ölçme şansınız varsa bi tansiyonunuza bakın. Bende Demir eksikliği var o yapıyor. Sizde de öyle olabilir. Ya da sırt üstü yayıyorsanız nefesiniz kesildiği için baş dönmesi yaşıyor olabilirsiniz. Doktorunuza danışın ama ilk olarak Demir’e bakmak ister diye düşünüyorum.
Pembepanjur Eceyavuz ayaga kalkinca geciyor benim yatarsam basliyor . Ama sende ayakta veya yatarken farketmiyor dimi ?
emine45 Eceyavuz bende 32+5 im son iki üç gündür midem bulanıyo neden oluyo acaba doğum yaklştığı için mi
Eceyavuz emine45 çokta erken ama korkuyordum erken doğum olacak diye doktora gittim pazartesi cocuk ters donmuş geçen hafta gittim doğum pozisyonundaydı surekli değişiyor bilmiyorum
Nesrinimsi Pembepanjur daha 22 haftalığım ama geçen haftalar da bende aynı sorunu yaşamış hatta vertigo sanmıştım. Ama yattığım zaman tansiyonum düşüyormuş onu öğrenip ona göre önlemimi aldım bende. Belki faydası olur fikir olur diye paylaşmak istedim.