Happy12 Esinserkan bende de iki haftadır var doktorumla konuştum enfeksiyon var azcık dedi ama hala var agrım normal mi anlamadım
Seyma0016 Esinserkan bendede oluyor canım elini kolunu bacağını dirseğini falan dayıyor. Doktor ultrosonla bebeğin sırtının elinin ayağının kafasının poposunun nerde olduğunu söylediği için nerede sertlik hissetsem bu ayağı bu eli diyebiliyorum 🙂
Dilanserdar Bence başı benimde tam göbek deliğimin üstündeydi bazen kayboluyordu ben poposudur diyodum doktora dedim poposu burda diye oda bebeğin ters o sertlik başı poposu kalçası yumuşak olur demişti 38de döndü başaşğı
Bilge80 Esinserkan poposudur 😊benim ilk oğlumda öyleydi tam göğsümün altındaydı arada ağrıda yapıyordu sonra ultrasonda sordum dedim hocam burada ne var böyle sert poposu dedi😊
Esinserkan Dilanserdar benim ki de Doğum pozisyonunda şu an şimdi daha iyi anlayabiliyorum muhtemelen ya poposu yada kafası neyse az kaldı Doğuma merakımın gitmesine 🙈 Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canım
Nihanmutlu Esinserkan ayni yerde duzenli olan sertlesmeler bebek hareketinden kaynaklaniyor demisti bana doktorum. Bende 36 haftadayim aynisi banada oluyor. Genelde sol ust tarafta.