Mrvdmrbs Merhaba bayanlar bilenler yazabilir mi ? Geçen ay adetten 10 gün soona eşinle birlikte olduk (28.08.) birde yumurtlama gününde olduk (04.09) sağ kasığımda ağrı var bişi kaç gündür bilmiyorum bebek istediğim için de olabilir.. Kanda çıkar mı gebelik regl den önce? Sizce ilişki azlığı çokluğu da fark eder mi bizim az eşim geç ve yorgun olduğu için.. Nette 2 güne 1 yazıyor ..👼🏻
Blackkcat Mrvdmrbs normal kaset testle 6gün önceden silik çıkmıştı benim ama yumurtlamam 1-2gün erken olmuştu tahminimce,diğer çocuklarımda da hep önde gidiyordular sata göre yani döllenmeyle alakalı,kan testi daha garanti tabi
Pnrbtr Mrvdmrbs canım yumurtlama gününün üstünden daha 1 hafta geçmiş. Şuan varsa da çıkmaz. Bu döllenme , döllenen yumurtanın rahime gitmesi olayı 1 hafta kadar sürüyor zaten. 3-4 gün daha bekle bence. İnşallah hamilesindir
Hurit Kanda çıkar canım merak ediyorsan bir kan ver ve baktır benimde 3 4 günüm varken eşimin ısrarı üzerine kan testi yaptirmistik
Mrvdmrbs Görüşlerimiz için teşekkürler .. Pnrbtr arkadaşın dediği gibi biraz daha bekleyim bakalım dua edin 😘
Hayathayeller Mrvdmrbs eğer varsa çıkar ama bence acele etme yaşamış biri olarak söylüyorum beta düşük çıkıyor ve sonra hep acaba yükselecek mi diye bekliyorsun 2 günde bir kan veriyorsun🤭
hndgkct Mrvdmrbs canım Bende aceleci davrandım ve adetime 6 gün varken kan tahlili yaptırdım ve negatif çıktı sonuç şuan adetime 3 gün kaldı beklemedeyim hala doktor döllenmeyle alakalı da olabilir dedi yani geç dölllenme ise kanda da hemen çıkmaz dedi belkide regl olabilirim bilmiyorum ama şuan bekliyorum adetim geçerse tekrar yaptırıcam🌸🙏
Busimss Benim de 7 günüm var adete ama çatlatma iğnesi olmustum onun da 10.günü bugün iğne etkisi ne zaman geçer acaba adete kadar beklemeyi düşünüyordum ama çok sabırsızım.
shsn Mrvdmrbs benim adetime 6 gün kala belli olmuştu. eczanede hızlı sonuç veren testler var 30 tl olması lazım sanırım ondan almıştım çok silik çıkmıştı kan verdim 16 çıktı doktor hamile olmayabilirsin bile demişti ama 25 haftalık hamileyim :) bence dene ne kaybedersin ki :) hiç olmadı test yap evde kendin
Leylacihat33 Benim bir hafta öncesinde kanda çıkmıstı bi şansınızı kan testi yaparak deneyin sizde ..
gizemmm Erken gebelik testleri 6 Güne kadar gösteriyor diye biliyorum. Çubuk gibi olup idrara batırılanlar var, onlardan alın
Mrvdmrbs Başında 5 dk beklemedim belirse çizgi geçirirdi herhalde 1 2 dk durdum sonra ayrıldım fark etmez heralde..