Bsraakll canım ben sana yazmayı unutmusum ya kusura bakma kendi derdimden. Ben daha iyiyim çok şükür artık kendim kalkabiliyorum yataktan, saga sola dönebiliyorum annem hala yanımda ama yarın gidecek küçük kardeşim var 9 yaşında mecbur oda 😔 bende kendim alışmak zorundayım. Annen de gece uyuyarak aslında bi nebze sana iyilik etmiş canım en başından alışmışsın kendin bakmaya. Bu arada bende hemoroid ameliyatı olmuştum hamilelikte çok sıkıntı cektirmedi Allah'tan bana ama korktum bi ara. Ağrısını iyi bilirim canım Allah acil şifalar versin inşallah. Sütüm hala yeterli değil benim ve çevredekiler acayip canımı sıkıyor. Doktor emzirdikten sonra hala aranıyorsa mutlaka mama ver dedi ama çevremdeki çok bilmiş kitlesi sakin verme aman verme modunda oldukları için biraz gergin bi süreçten geçiyorum ve tabiki de mama veriyorum yoksa ağlıyor yavrum sürekli. Dün kontrolümüz vardı çocuğum hiç kilo almamış doktor da 9 gün içerisinde kilo aldirman gerek bu çocuğa dedi bakalım tekrar gideceğiz. Bi de hafiften sarılık var inşallah çok ilerlemez ondan korkuyorum bende 😔 ay annelik gerçekten çok zormuş büşra ya yani çocuğun gözünün içine bakıp duruyorum nefes alıyor mu diye ben biraz fazla pinpirikliyim bide baya zor oluyor benim için 🙄 sen ne alemdesin bu arada? Ana kucağını ne yaptınız istediğin gibi bisey alabildin mi?