A_S_K Nilsu_Nida dalan roxy matik kullandım narin programda yıkadım çok da memnun kaldım. Kalıntı erimeme sorunu yaşamadım 30derecede yıkadım. Yarım ölçek kullandım. :)
zeyneppc Nilsu_Nida Ben Dalin Granül sabun kullandım kısa program da 30 derecede yıkadım harika bi kokusu var 🥰
El_mu Ayse11 Bende ondan aldım canım kac dakıka veya saat yıkadın kac derece ve devirde? Bendeki mavi kapaklı
Funda8 Dalan zeytin yağlı sabun aldım bingonunda bebek yumuşatıcısını kullandım mis gibi kokuyorlar sabun olduğundan biraz sertleştiriyor ondan yumuşatıcı kullandım bebek programım var 60 derecede yıkıyor sonrasında tekrar durulama yaptım 🙂😊
Sema_297 Duru granül kullandım daha dün ve harika leke vs. bırakmıyor. Kokusunda tam bir yeni doğan bebek kokusu gelip gidip onları kokluyorum😊
Sibella86 Nilsu_Nida duru beyaz sabun granül kullandım (kahverengi paket) kokusu hiç yok. Ayrıca kuzenimin verdiği şeyler vardı yakalarında ve çıtçıtlarında lekeler vardı hepsi çıktı
OznurC Sadece ve sadece beyaz sabunu rendeledim o annem ablam hepsi onu kullandılar ve kimyasalsız yani
Gozdemalgac Bende green clean aldım canım daha yıkamadım ama en içime sinen kimyasalsız o oldu. Sabun makinayı tıkıyor dedikleri için sabun kullanmak istemedim birde kalıntı olabilir diye. O nedenle hem sıvı hem bitkisel tercih ettim😊
Ebiyim Green clean’in sahibini eski iş yerimden tanıyorum. Çok iyi ve dürüst insanlardır. Kesinlikle onlarla çalıştığım zaman ben organik ne demek öğrendim ve güvendim. İçiniz rahat olsun. Gerçekten işlerini layıkıyla yapan insanlar. Biz onlardan sebzelerimizi alıyorduk. Sonradan bu işe girdiler. Çok da başarılı oldular. Güvendiğim tek marka diyebilirim.