Duuyguum Zeynep51 çok güzel yazmış arkadaş canm herkesin farklı bide ultrason ölçümleri net sonuç göstermiyor fazla söylenip eksik olan da var az söylenip fazla olan da tahmini sadece
Aleyyynavefa Canim hamilelikte her bebek ayni haftada ayni kiloda olmuyor . O yuzden doktorun normal dediyse normaldir . Yani demek istedigim senin haftanda baska bir hamile diyelim ki senden 500 gr fazla olsun , bu senin bebeginin zayif ve gelisememis oldugunu gostermiyor . Her bebek farkli sonucta , onemli olan saglik durumunun iyi olmasi 😌
Zeynep51 Dokturum normal buldu kilosunu fakat benim ilk gebeligim oldugu icin ister istemez aklimda soru isaretleri kaliyor kendimi dusunmekten alı koyamiyorum
Duuyguum Zeynep51 düşünsen de istediğin kadar yapacak birşey yok canm bebek ilk döllendiği zaman genetik olarak doğacağı kilo bile belli oluyor o yüzden sağlıklı olsun yeterli bence canm
Zeynep51 Soyle bi durumda yasadim gebeligin 3 ayinda doktora gittigimde sezeryan dogum demisti şuanda normal dogum dedi bu tarz durumlar ollabiliyor mu peki