Hanzadeilknur Arkadaşlar son 100 gün kaldı 25+5 olduk çok şükür tekmelerimiz güzel gidiyo sizin tekmeler nasıl ?alışverişlerinize başladınız mı ?Aralıkta nasipse dogumumuz
Crn321 Hanzadeilknur 24 oldum bugün ikiz gebelik ama uyku uyutmuyolarr 😔😔 alısverise baslamadım daha 😔
Beyzanurlina Hanzadeilknur 97 gun kaldı🙈🙏🏻 26+1 haftalıgız şükürler olsun bu gunumuzede ben baya sey aldım gene ama alcaklar var tabi bitmiyo eksıkler 🙈dolap bebek arabası bır kaç kıyafet aldık beşikte alıncak🙈
Sedahatun Hanzadeilknur bizim de son 98 ☺️ Tekmeler çok fenaa kıpır kıpır olcak bizim kız heralde, alışveriş için 30. Haftayı bekliyorum😘
Hanzadeilknur Crn321 uyku olayı bizdede yok aralıklarla uyuyorum Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin bebek kıyafetlerini bende almadım ama alınacak çok eşya var agır agır alıcam inşallah
Crn321 Hanzadeilknur gercekten tek istegim geceleri rahatca uyku uyumak 😔 sizinde nefesiniz daralıyomu peki uzandıgınızda ?
Daphne 26+5 olduk, 93 gün kaldı 🤗 Alışveriş büyük oranda tamam ama eksikler var doğuma kadar tamamlarım.
Hanzadeilknur Daphne maşallah çok hızlı yapmışsınız alışverişi neler aldınız neleri tavsiye edersiniz
Beyzanurlina Hanzadeilknur aldım kuzum bugun geldi çok begendım ınstagramda lohusa sepeti var ordan aldım 170 tl di elbıse sabahlık aldm nokur nolmaz dıe bı takımda pıjama alcam o sayfadan
Cinarin_annesi14 Hanzadeilknur kızlar lohusam diye bi sayfa var ben ordan aldım 4lü set fiyat bakımımdanda uygun geldi bi bakın isterseniz googleye yazınca çıkıyor
Hanzadeilknur Beyzanurlina güle güle kullan biliyorum o sayfayı bende almayı düşünüyorum fiyatlar biraz uçuk 2 yada 3 takım alımayı düşünüyorum aslında
Daphne casper12 Yan yat dedi de. Kadın Doğum doktorlarından birini dinledim video sola yatın diyordu. Sağ tarafta bebeğe giden bir damar varmış kan akışının yavaşlatıyormuş bebeğe sağa yatınca onun için sol tarafa yatma öneriliyor diye biliyorum.
Hanzadeilknur Tubabyk aynıyız sizinle ben uzanınca hareket ediyo bazen ama çok güzel bi duygu şeker yüklemesi yaptırdınız mı
Duuyguum Hanzadeilknur 26+6 tüm benşm oğlanda maşallah çok hareketli alışveriş haftaya bişeyler almayı düşünüyorum Cuma şeker yüklemem var 😐