Ozgekrmn İyi geceler kızlar 🙋🏻♀️ ağrılardan uyuyamazdım şimdide düşünmekten. 38+6 dayım ve suyum az. Kaç gündür sancılarım var ama aralıklı bazen şiddetli. Oğlum içerde çok toplanıyor bunlarda hep sancı imiş. Çarşamba günü dün yani nts ye girdim çok sancım çıktı suyuma baktı az dedi sezeryan yapalım yarın dedi bende riske atmamak için kabul ettik ve normal Doğum pozisyonundan çıkmış. Akşam üstü yine gel bakalım sancına hemde saat falan karar verelim dedi doktorum. Akşam nts de ne sancı ne birşey gayet normal. Doktorum da istersen Pazartesi’ye kadar bekleyelim normal Doğum için ya da istersen sezeryana alırım yarın sana kalmış dedi. Bende suyum az riske atmak istemiyorum sıkıntı olur mu dedim oda normal istediğin için bekleyelim dedim dedi. Bizde düşünelim dedik çıktık. Eşim riske atmak istemiyor Pazartesi’ye kadar bekledik olmadı yine sezeryan olacak hem suyu da az riske atmayalım ol gitsin diyor. Bu durumda siz ne yaparsınız?
Nazlisezgin Ozgekrmn Pazartesiye kadar beklenebilir bence hergün zaten nst ye giriyorsunuz Bi sorun çıkarsa sezeryana alırlar :)
anapanda12 Suyu az ve pazartesiye çok var der sezeryane yatardım herhalde zaten normal doğum pozisypnundan da çıkmış