Miraninannesi Arkadaşlar 4+1 günlük hamileyim kasıklarımda sancılar var sizce neden oluyor yoksa bebeğime bir şey mi oluyor 🥺
CerenAkbulut Miraninannesi 4. Haftaysa muhtemelen tam adet olma zamanınız normalde, bu zamanlarda hamile de olsanız ağrılarınız olabiliyor. Kanamanız olmadığı sürece endişelenmeyin.
Annesininbitanesi0 Miraninannesi rahim genişliyor canım ondan olabilir 1 günden fazla olursa doktoruna görün😊
Iremgokce Miraninannesi yerleştiği zamanlar oluyodu ama kısa süreliydi eğer hiçgeçmiyorsa doktora görün canım
Semaaonursnmz Miraninannesi kuzum bunlar yerleşme sancıso bebiş tutunuyor annesi sana korkma ona yansıyor her şey kuzum 🌸🥰
Miraninannesi Semaaonursnmz aslında mesleğim açısından biliyorum bunları ama insan kendinde olunca yine de sorma gereği duyuyor 🙈
Dygbrk Miraninannesi ben şuan 9 haftalığım 8 haftaya kadar hergün sancım oluyordu doktora gittim normal dedi bi haftadır azaldı çok olmuyor yani olabilecek birşey o sancı
Semaaonursnmz Miraninannesi ne iş yapıyorsun bende sağlıkçıyım meslektaşımı bulmak iyi geliyor valla 🧿