sevval55 Esramese siyah akıntı kanın içerde beklemesi oksitlenmesi demek yani çok eskiden kalan kan geliyor içiniz bosalıyor gibi dusunun
_kbranr_33 Bu kadar bilmiş insanlara anlam veremıyorum yaa şimdi araba bakarsın cocuk dogduktan snra sefalet cekersın ne oldum degıl ne olacam dıceksın kımse sana araba alıuormusun dıyede sormadı zaten kadın soru sormus sende gelmıssın lafla karısık övünüyorsun ne saçmalık herkez burda herseyı soyler ama bız soruya gore cevp verıyoruz cevp vermek zoryndada degılsın dahada moral bozma kımın ne zaman cocuk yapacagıda kkmseyı alakadar etmez.
Esramese _kbranr_33 geleceği gormus olsak zaten annelermz eminim bizleri dogurmazdi dunyann civisi bukadar cikmisken 😊
Asporcee _kbranr_33 insanların morallerini bozmaya bayılıyorlar hersey para mı zenginlik mi Allah aşkına. En büyük zenginlik sağlık kim ne derse desin evimiz arabamız olmasın sağlık olsun bebek olsun huzur olsun yeter li çok şükür bin şükür 🙏
Pandabekleyenanne _kbranr_33 onun çocuğunun gelecegını ben suan kendısınden daha çok düşündüm dimi haklısın . Ben çocuğa üzüldüm ama kendisi umursamadan boşver dogurıyımde parasız kalsamda olur demiş. Bir insan neden kendı çocuğuna bunu yapar ? O zaman doktora gidicek param yok diye burda kalkıp millete duygu sömürüsü yapmasın hepimiz hamileyiz üzülüyoruz bunları okuyunca.
sevval55 Esramese benim gebeliğimde kanamam olmustu kesilmisti sonraısnda siyah baslamıstı doktoruma gosterdiğimde içerde kalan kan demisti☺️
Asporcee Pandabekleyenanne çok bilmişlik senin ki başka bisey değil. Allahıma şükürler olsun 35 haftalik hamileyim arabam yok evim yok kiradayim ama Allah bana Bi bebek nasip etti en büyük zenginlik oo ne oldum demicen ne olucam dicen insanların moralini bozma saçma sapan düşüncelerini kendine sakla.
Pandabekleyenanne Asporcee ben kendime saklarım ama sen bu söylediklerini o çocuğun bir sey istediğinde sende alamadığında çocuğun boynu buküldüğünde hatırla olur mu. Bu senın tercihin sonucta bu hayatı basından seçen sensın ben evımın olmıcagını bilsem evlenmezdim bile. Bi kere geliyorum dünyaya ama doktora gidicek param yokken cocuk mu yapıcam. E o çocuğun masrafları ne olucak yani matematik yetmiyor suan pardon.
Mavilianne Ben şuna kızıyorum devlette olan doktorlar rezalet diyorsunuz ya özelden devlete geçen de çok doktor var. Ki sağlık bu sonuçta, gidip muayene olmanız gerekli.
Asporcee Pandabekleyenanne sanane be kardeşim sananeeeee sen parayla herseyini yap biz yapmıyoruz sanane insanların moralini bozma Allah aşkına bak işine tövbe tövbe yaa
_kbranr_33 Pandabekleyenanne yav sanane bakmazsan görmezsin kımse sana zorla okutmuyor okuma zorla okumu dıyor bırı sana
Irem19 Pandabekleyenanne ya hanfendi yazmayayım yazmayayım karışmayayım diyorum da bu nasıl bir kafa ya ? Siz kim oluyorsunuz da insanlara ne yapmaları ne yapmamaları gerektiğini söylüyorsunuz ? Siz böyle rahat rahat konuşuyorsunuz yarın bir gün başınıza ne geleceğini kim bilir ? Beş kuruşsuz kalınca o zaman ne yapıcaksınız ? Siz kendi çocuğunuzla ilgilenin önce ! Hadi meşgul etmeyin gereksiz bilgilerinizle ..
Pandabekleyenanne Kızlar kendi kaderiniz kendi elinizde hizmetçilerle dadılarla buyuyenlerın 3kolları yok. O kadınlarda bizim gibi ama akıllarını kullanmışlar zamanında prenses gibi yaşıyorlar şimdi. Aklınızı kullanın kendınızı kullandırıp ezdirmeyin. Hayata bir daha gelmiceksiniz. Bir kere geldiğimiz dünyada biraz rahat etmek hepimizin hakkı. İllada ben sürünücem diye yırtmayın kendınızı gözünüz biraz yüksekte olsun. Yoksa paspas olursunuz ayak altında herkes üstünüze basar geçer kimse ne size ne de bebegınıze değer verir.
Bebisim_1208 Pandabekleyenanne çok mu paragözgünüz? Allah sana o evliliği para için mı yap dedi. Eğer bi bebek gelirse fakirce olsan yiyecek ekmeği içecek suyu vardır ki geliyor
Pandabekleyenanne Irem19 bileğimde mesleğim var. Çalışmıyorum ama diplomalı mesleğim var istediğim zaman yapabilirim. Sadece kendi fikrimi söylüyorum yarası olanlarda üstüne alınıyo mesele bu
Ahmer0412 Pandabekleyenanne ne saçma bi düşünce çok şükür çocuğumuzun herseyini alabiliyoruz ama her insanın ay için de sıkıştığı zamanlar oluyo bence hanımefendinin de durumu bu şekilde yani paramız yok acımızsan ölüyoruz dememis kadin
Tusubasa Pandabekleyenanne bu nasıl bi uslupdur. Valla bende tek çocuğum ama asla bu şekilde şimarik olmadim yetiştirilmedimde senden doğacak çocukta yetinmeyi bilmeyen şimarik bir şey olur. Azicik açta kitap oku pedagoglar çocuk yetiştirmede neler söylüyorlar o zaman belki cahiliyetini azicik olsun eritebilirsin yazık..
ErenArden Esramese devlet hastanelerine bu kadar yargılı olmayınız bu önemli bir konu başvurmanızı tavsiye ederim...
Elmalipasta Pandabekleyenanne ya sizene kardeşim sizene!!! Herşeye müdahele olmayı kesin kadın kadının düşmanı malesef doktora gidecek paranız yokken çocuk sahibi olmak neden ne demek Allahaşkına ya durumu olup olmaması sizi alakadar bile etmez!