gozdeak Didemlii ben 30 haftalığım cesaret edemedim canim ilk haftalarda daha tehlikeli diye biliyorum. Garanti olsun diye dogumdan sonra boyaticam ben
Biyolog Banada 3 aydan sonra boyatilabiliyor demişti dr um. Ama ben ombre kullandigim için yoğun acıcı kullanıyo o yüzden yaptırmadım gebeliğmi öğrendikten sonra🤷♀️
Didemlii Bende acayip beyaz var kötü hissediyorum, kilo da almaya başladım😔60 ı görünce psikolojim bozulmaz inşallah😔
Didemlii 12. Haftadan sonra problem olmaz demişti ilk hamileliğimi ögrendigimde ama bilmiyorum napmalıyım tekrar görüşcem
Minnak_ana Ben 13 haftalıklen boyattım, dr ilk 3 ay boyatma dedi kuaförde 6 aydan sonra boyamıyorum dedi, ama acıcı ile değil boya normal sekilde boyadı, bende sarı kullanıyorum cok zor olavak ama yapacak birşey yok minnaklar için❤️❤️❤️
Melisa59 Didemlii dipten itibaren yoğun sarı ombre yaptırdım ve ilk kez ombre yaptırdığım için 3 saat saçım boyalıydı nerdeyse
Minnak_ana Didemlii evet evet dip boyası😊😊dr m kendinizide mutlu hissetmeniz lazım , hasta değilsiniz siz diyor😂
083 Hiç birşey minik kalpli bebeklerimiz den daha değerli değil bence. Doktorlar asla tavsiye etmiyor. Boyatanlar da amonyağı az boya kullanmalı. Çocuğun bir yerine zarar verdikten sonra ben ne yapayım beyaz olmayan saçı. Bende var 21+5 olduk zamanla beyazlarını bile seviyor insan. Yapma canım çok zararlı.